Postovani, ubacujem se u pricu u vezi najboljeg endrikrinologa kod nas u Srbiji, a mozda i sire. Podelicu moje iskustvo , mnogima ce mozda pomoci .
Godina, 2006. bas na pomenutoj klinici u BG u D.Subotica ( klinika za endrikrinologu, dijabetes i poremecaj metabolizma ) i kod pomenutih strucnjaka tada na toj klinici u BG , pronadjeno mi je visoka vrednost
Hipecekemije CK preko 20000 hiljada ( kao narkoman odprilike 2h pred umiranje ) . U zivotu se nikada nisam drogirao, pio alkohol, niti sam pusac . Cudno ! Predpostavka - laboratorijska greska.
Zatim, godina 2008. na istoj klinici u BG , pronadjen mi je
mioglobin u mokraci i sumnja na mitohondrijsku bolest. Panika ! Telesna masa 114 kg, BMI > 38.5 !
Odmah zatim , otisao sam kod
prof. dr Edite Stokic u Novi Sad na kliniku za ( klinika za endrikrinologu, dijabetes i poremecaj metabolizma ) medicinski fakultet u Novom Sadu.
Prof. dr Edita Stokic me je prihvatila i uradila opsezno istrazivanje , zakljucak posle nedeljne hospitalizacije dijagnoza
Obesitas E-66 ( poremecaj metabolizma ). Telesna masa 114 kg, BMI > 38.5 !
Otpusten bez ikakve endrikrinoloske terapije.Dijeteski rezim ishrane , posle 1 godine, telesna masa koju i sada imam je 90 kg.
Oba puta da je
samo 1% bila istina analize koje su radjenje u D.Subotica u BG , kod endrikrinologa , vec odavno bio bio , sto se u nasem narodu kaze, ispod zemlje.
A ja vam danas pisem i ziv sam !
p.s. - Zakljucite sami, ko je najbolji endrikrinolog u Srbiji ?
Nije tesko, verujte !
p.p.s. - Motiv zbog cega sam izneo moju pricu jeste da ljudi ne legnu u krevet pre vremena, jer im tako kazu
"strucnjaci". Vec da potraze savet kod
prirodnih, spontanih i pristupacnih ljudi , kao sto sam ja to uradio kod
prof. dr Edite Stokic.
Postoji verovanje da oni koji sebe ne uzdizu i skromni su , zapravo su i najbolji strucnjaci ! U mom slucaju se 100% potrdilo da je tako!