Diskusija o lezanju na Klinici za endokrinologiju

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kopaonik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 13, 2010 12:24 pm

Diskusija o lezanju na Klinici za endokrinologiju

Post od kopaonik »

Imam zakazani prijem na klinici za endokrinologiju Klinickog centra Srbije-Beograd,radi detaljnih ispitivanja.Cuo sam da tamo kad se udje ne moze da se izadje napolje sve dok me ne otpuste,tj.da nema izlazka vani po novine,da se prosetam,da me puste da idem za vikend kuci...jer na ostalim klinikama to ima (kao npr.klinika za gastroenterologiju KCS,gde sam i lezao).Cuo sam jos kada te prime da znaju da te drze i duze od mesec dana (tj.cak 2-3 meseca traju ispitivanja),i da su ispitivanja teska i iscrpljujuca.Zanima me iskustva onoga ko je lezao na datu kliniku,sve o ovome da mi objasni,posto mi je prvi put da lezim na tu kliniku.
Zahvalan sam svakom ko ucestvuje u ovoj diskusiji.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Diskusija o lezanju na Klinici za endokrinologiju

Post od drbgd »

moze da se izadje na vikend, a i do kioska u vreme kada nisu predvidjena ispitivanja i pregledi
Che
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 5:25 am

Post od Che »

Slobodno mozes da ides gde god zelis, samo se raspitas d ali imaju sta da ti rade. popodne sloboda....
Gaga_ja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2013 11:05 pm

Post od Gaga_ja »

Sad sam krenula sa hormonskim pretragama kod prof. Vujovic i upucena sam na lezanje na institutu za endokrinologiju, tamo ce me ispitivati i ukljuciti na rezim mrsavljenja, pa me zanima da li je neko bio da mi kaze kako to tamo funkcionise.
Odgovori