Molim Vas da mi pomognete bilo kakvim odgovorom... Naime, od pre nekoliko meseci sam primetila cudno curenje tecnosti iz grudi, za koje ne mogu da odredim da li je bukvalno iz koze ili iz bradavica... Jednostavno osecam vlaznost i tecnost, ali ne mogu da odredim odakle je... Jedna doktorka mi je radila ultrazvuk i slala analize, ali kaze ne zna sta je. Prvo je to bilo kao neka tecnost, a onda je preslo u sukrvicu...
prestavljena sam, ne znam sta da mislim niti kod koga vise da odem... Makar mi preporucite nekog doktora...
hvala unapred na odgovorima
cudno curenje iz grudi
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ovo sam nasla na davno pisanim temama na ginekologiji:
DA LI NEKO ZNA DA MI OBJASNI, KADA STISNEM BRADAVICU POJAVI SE PO KOJA KAP KRVI,STA JE TO?
PorukaPoslao: Pet Sep 03, 2004 10:27 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
Savet je da se javis hirurgu- onkologu, kao sto sam vec nekom savetovala Dr Dzodic, bol. Arheus u ul. Koste Glavinica. Prim. Dr lj.Presetnik
Nadam se da ces naci dr i da ce ti resiti problem!!!
DA LI NEKO ZNA DA MI OBJASNI, KADA STISNEM BRADAVICU POJAVI SE PO KOJA KAP KRVI,STA JE TO?
PorukaPoslao: Pet Sep 03, 2004 10:27 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
Savet je da se javis hirurgu- onkologu, kao sto sam vec nekom savetovala Dr Dzodic, bol. Arheus u ul. Koste Glavinica. Prim. Dr lj.Presetnik
Nadam se da ces naci dr i da ce ti resiti problem!!!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Problem dojke resava ONKOLOG
I moj savet za slicne probleme je obratiti se onkologu. Jedan od najboljih doktora je profesor Dzodic,a mozes se javiti i dr.Prekajskom,dr.Kozomari,dr.Inicu, koji rade na Institutu za onkologiju i radiologiju .Prvi pregled,koliko je meni poznato,se ne zakazuje ,ali je potrebno imati uput lekara opste prakse. Institut je dobro opremljen,lekari su se usavrsavali u inostranstvu i po meni,njihovo dijagnostikovanje je najmerodavnije. Naravno,najbitnije je javiti se lekaru NA VREME ! Bice sve u redu ,samo budi optimista .
yasmeenm
Mesta za paniku ne sme da bude. Mozda je pre javljanja onkologu, potrebno javiti se endokrinologu jer iscedak iz grudi (galaktoreja) moze biti posledica loseg rada hipofize odnosno preteranog lucenja prolaktina, hormona prednjeg reznja hipofize. Imala bih nekoliko pitanja:
-da li su ti menstrualni ciklusi redovni?
-da li imas sitne dlacice na vratu, oko usana i usiju?
-da li osecas neke promene u unutrasnjosti grudi pri pregledu dodirom?
-da li su ti ispod pazuha uvecane limfne zlezde?
Doktorka je ultrazvucnim pregledom trebala da zapazi promene u tkivu ako one naravno postoje.
U svakoj privatnoj laboratoriji mozes uraditi prolaktin iz krvi, rezulatati budu gotovi za jedan dan a cena je, u zavisnosti od laboratorije oko 500 dinara. Tom analizom ces eliminisati moguci uzrok galaktoreje i postedeti se odlaska endokrinologu pogotovo ako se pregled zakazuje.
Veliki pozdrav
-da li su ti menstrualni ciklusi redovni?
-da li imas sitne dlacice na vratu, oko usana i usiju?
-da li osecas neke promene u unutrasnjosti grudi pri pregledu dodirom?
-da li su ti ispod pazuha uvecane limfne zlezde?
Doktorka je ultrazvucnim pregledom trebala da zapazi promene u tkivu ako one naravno postoje.
U svakoj privatnoj laboratoriji mozes uraditi prolaktin iz krvi, rezulatati budu gotovi za jedan dan a cena je, u zavisnosti od laboratorije oko 500 dinara. Tom analizom ces eliminisati moguci uzrok galaktoreje i postedeti se odlaska endokrinologu pogotovo ako se pregled zakazuje.
Veliki pozdrav
Moja sestra ima isti problem,vec godinama,ali njoj je prolaktin uredan medjutim nikad nije htjela da uradi mr hipofize,i nju su tako setali od tamo do ovamo,a vjerovali ili ne ja sam imala visok prolaktin,uredne cikluse i ustanovljen mi je mikro adenom hipofize,opet sam trudna po2.put evo u razmaku od godinu dana,i moj ti je savjet uradi magnetnu,i ne brini se danas za sve postoji lijek:))
Kazem ti sve ovo iz iskustva,moja sestra nema cikluse vec mjesecima,ali nece da ide na magnetnu,zato ti idi ne brini nista strasno:))
Kazem ti sve ovo iz iskustva,moja sestra nema cikluse vec mjesecima,ali nece da ide na magnetnu,zato ti idi ne brini nista strasno:))