AUTOIMUGENES HASHIMOTO I BOLOVI GUSI

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
lilmissmuffin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 21, 2006 5:59 pm

AUTOIMUGENES HASHIMOTO I BOLOVI GUSI

Post od lilmissmuffin »

Pre nekoliko meseci mi je ustanovljen Hashimoto tireoiditis, gde mi je vrednost TSH bila 10, posle nekoliko meseci vrednost je pala na 6,5 a za samo dve nedelje na 0,1. U roku te dve nedelje pocela sam da osecam snazne bolove u gusi i grudima, bolovi u grudima su iscezli ali u osecam kontstantan bol tj osecam to vise kao pritisak na dusnik. Th mi je bila Euthyrox od 100 micograma(sto je vise puta redukovano). Sada nisam pod th, jer je moj endokrinolg mislio da sam bila predozirana. Mene zanima da li neko ima takvo iskustvo prelaska iz hipo u hiper praceno bolovima, koji mi postaju uzasno iritirajuci i nepodnosljivi. Cenila bih svaki savet.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Izvinjavam se ako sam pregrub u savetu, ali isti dajem svim svojim pacijentima: nemjote da dozvolite da Vas muce endokrinolozi, operisite to i gotovo. Tu nema leka i samo cete se maltretirati na hormonskoj "klackalici".

Pozdrav
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori