zabrinut

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
fokus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 28, 2006 1:48 am

zabrinut

Post od fokus »

juce sam bio na nekakvom sistematskom pregledu pa su mi uradjene i analize krvi. Secer mi je izmeren 6.5,nisam doruckovao,krv je vadjena oko 8:00, prethodni dan sam normalno jeo racunajuci i slatkise,mislim da otprilike posle 18h vise nista nisam jeo i sutradan ujutro otisao na taj pomenuti pregled. Ima li razloga za zabrinutost?
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

Proverite šećer još koji put, možete i u lokalnoj apoteci/laboratoriji ili kod nekog ko ima svoj aparat za merenje. Ako ste gojazni, smanjite malo kilažu (obim struka mora biti ispod 100). Nalaz nije alarmantan uopšte, samo treba pratiti i povremeno bocnuti prstić :wink:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
fokus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 28, 2006 1:48 am

Post od fokus »

hvala puno, nisam gojazan ali smanjicu slatkise u svakom slucaju, pozdrav.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

fokus napisao:hvala puno, nisam gojazan ali smanjicu slatkise u svakom slucaju, pozdrav.
A i bocni se ponekad ,mislim proveri shecer :roll: .Jer danas ga nema sutra ga vec ima .Zato proveri josh koi put.Mozesh i u toku dana posle obroka 2h ,budi obazriv nishta za sad strashno :wink:
Odgovori