Imam nešto povećan šećer, bio sam "sumniv" na dijabetes, zato što mi je pre 4 - 5 godina, u jednom merenju (laboratoprijskom) imereno nešto preko 7, a kasnije manje od 7 jedinica.
Pijem Siofor 850, po savetu lekaa opšte prakse i uzimam hrom, prvobitno je to bio Oligogal C, sad uzimam neki drugi, zbog cene.
Jedno vreme mi se učinilo da mi je šećer bio ustaljen na vrednost oko 6, pa sam prestao da konzumiram ove preparate. Onda mi se javio problem da je jutarnji obaveznoi iznad 7, retko kad ispod,
Počeo sam ponovo da pijem već pomenue proizvode, ali sam počeo i da primenjujem aparat "Vitafon", nadajući se poboljšanju. Odradio sam jedan ciklus po uputstvu, i počeo drugi, ali nekih promena nema, nisam ih još zapazio.
Ima li neko od članova foruma iskustva sa ovim aparatom i kakvo vam je mišljenje o njemu?
Hvala unapred.
Vitafon i dijabetes
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Re: Vitafon i dijabetes
Što se vitafona tiče poznajuem 2 osobe koje su ga koristile, jedna je lijecila isijas mjesecima bezuspjesno potpuno, a druga je uspjesno rijesila bolove u rukamazorankov napisao:Imam nešto povećan šećer, bio sam "sumniv" na dijabetes, zato što mi je pre 4 - 5 godina, u jednom merenju (laboratoprijskom) imereno nešto preko 7, a kasnije manje od 7 jedinica.
Pijem Siofor 850, po savetu lekaa opšte prakse i uzimam hrom, prvobitno je to bio Oligogal C, sad uzimam neki drugi, zbog cene.
Jedno vreme mi se učinilo da mi je šećer bio ustaljen na vrednost oko 6, pa sam prestao da konzumiram ove preparate. Onda mi se javio problem da je jutarnji obaveznoi iznad 7, retko kad ispod,
Počeo sam ponovo da pijem već pomenue proizvode, ali sam počeo i da primenjujem aparat "Vitafon", nadajući se poboljšanju. Odradio sam jedan ciklus po uputstvu, i počeo drugi, ali nekih promena nema, nisam ih još zapazio.
Ima li neko od članova foruma iskustva sa ovim aparatom i kakvo vam je mišljenje o njemu?
Hvala unapred.
Re: Vitafon i dijabetes
Vitafon je bacanje para i to ne malih. On se reklamira i "preporucuje" za bolove kicme, reume, isijasa.....Ne znam da je nikog bas puno pomogao. Nisam ni cula da pomaze kod pov.
Probao s cimetom skidati secer? Znam coveka koji s njim odrzava secer u granicama normale. Sad ga ima i u tbl. i naravno moras STROGO voditi racuna o hrani. To je kljuc lecenja za pov.secer do 10 jed.
Probao s cimetom skidati secer? Znam coveka koji s njim odrzava secer u granicama normale. Sad ga ima i u tbl. i naravno moras STROGO voditi racuna o hrani. To je kljuc lecenja za pov.secer do 10 jed.