Umorna sam...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Umorna sam...
Dragi moji, godinama sam uz ovaj forum, iz dana u dan, iz sata u sat.
Odgovaram na skoro sve teme, privatne poruke, e-mailove, sms-ove, a o telefonskim razgovorima da ne pričam. Vodim i udruženje koje mi je veliko opterećenje, jer gomilu stvari radim sama.
Umorila sam se.
Imate sajt diabeta.net, imate sada i Diabetes Serbia na Facebook-u, a naravno, ima još dosta ljudi na ovom forumu koji znaju mnogo o dijabetesu.
Povlačim se na neko vreme, ne znam dokle, ali trenutno više nemam snage. Ostajte mi u zdravlju i veselju, pa se vidimo.
Odgovaram na skoro sve teme, privatne poruke, e-mailove, sms-ove, a o telefonskim razgovorima da ne pričam. Vodim i udruženje koje mi je veliko opterećenje, jer gomilu stvari radim sama.
Umorila sam se.
Imate sajt diabeta.net, imate sada i Diabetes Serbia na Facebook-u, a naravno, ima još dosta ljudi na ovom forumu koji znaju mnogo o dijabetesu.
Povlačim se na neko vreme, ne znam dokle, ali trenutno više nemam snage. Ostajte mi u zdravlju i veselju, pa se vidimo.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:51 pm
- Kontakt:
Veliki pozdrav za sve na forumu posebno za Dijabetu.Dijabeta lepo se odmori i uzivaj odn.uzivajmo svi koliko god mozemo.Izvinjavam se svima sto se nejavljam jer ja stvarno nemam vremena non stop sam oko dece ali tu smo i uz vas eto nas povremeno se javimo tek da znate da vas nismo zaboravili.Svima saljemo osmeh zaboravila sam kako se prebacuju smajliji ali nema veze smejteeeee seeee ljudiiiiiii pozdravvvvvvvvv. 

-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Nije ni bilo odmora... stalno me neko za nešto cima. Prestaću da se javljam, promeniću telefon i tome sl. Nije idealno rešenje, ali ne mogu više da održavam odnos xxxxx dijabetičara : 1 

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
- Kontakt:
Uopšte nisam skontala temu....Mislila sam da je to o osećaju umora koji stvara povišen cuker.....Sad sam je tek pročitala,i koliko god te razumela, toliko sam se i uplašila.....Šta ćemo mi bez tebe????...
Eto, naša Dijabetica, nema mira od nas, i zar to nije najbolji pokazatelj kakvo nam je zdravstvo ? Koliko su lekari nemarni, nezainteresovani za naše zdravlje ? Prepisivanjem lekića misle kako su odradili sve i završili sa pacijentom?
Draga, ako slučajno pročitaš ovaj post, samo da znaš da ti se od sveg srca zahvaljujem na dosadašnjem trudu oko nas, i da ti želim sve najbolje.

Eto, naša Dijabetica, nema mira od nas, i zar to nije najbolji pokazatelj kakvo nam je zdravstvo ? Koliko su lekari nemarni, nezainteresovani za naše zdravlje ? Prepisivanjem lekića misle kako su odradili sve i završili sa pacijentom?
Draga, ako slučajno pročitaš ovaj post, samo da znaš da ti se od sveg srca zahvaljujem na dosadašnjem trudu oko nas, i da ti želim sve najbolje.
Re: Umorna sam...
Dijabetes treba ozbiljno shvatiti, morate biti disciplinovani i poceti potpuno zdrav zivot da vodite uz terapiju, naravno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 25, 2019 12:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Umorna sam...
Rest and unwind, as much as you can
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re:
Немој људима да дајеш рибу него их научи да пецају.
Diabeta napisao:Nije ni bilo odmora... stalno me neko za nešto cima. Prestaću da se javljam, promeniću telefon i tome sl. Nije idealno rešenje, ali ne mogu više da održavam odnos xxxxx dijabetičara : 1