Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Da li je neko cuo za Tibetansku medicinu?Pazi, ne gljivu! u pitanju su tablete na.pr. kalcijuma, spirulina...,pa to sve u kombinaciji idealno regulise glikemije,smanjuje prilicno doze insulina...
TJANSHI se zove korporacija koja "moze" da poboljsa zdravstveno stanje bez obzira na vrstu bolesti!Dodjoh sa prezentacije ,pa da vidim ima li ko kakva iskustva .Ja tek treba da iscitam knjigu,ali me zanima da li je neko vec prosao i ovaj put?
On zaista vec postoji u prodaji,ali kakvo je on resenje za dijabet 1?Po meni nikakvo!Malo je cudan sastav!Da li ste culi za neka povoljna iskustva kod dijabeta 1?Ja bi volela da jeste,ma ja bi ih odmah predlozila za Nobelovu nagradu!
gde ste ga našli u prodaji? Ja sam razgovarala sa uvoznikom i rečeno mi je da registracija nije još završena
Po informacijama sa neta trebalo bi da deluje i kod tipa1, bar na korekciju doza insulina.
moja procena ovog proizvođača zasniva se na uspehu koji je neverovatan sa njihovim preparatom za jetru. U mom bliskom okruženju postoji nekoliko ljudi koji su neverovatno dobro regenerisali svoju oštećenu jetru sa njihovim preparatom.
Na osnovu toga zaključujem da ipak znaju šta rade i proizvode