Suva usta
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Suva usta
Vec duze vreme (oko mesec dana) budim se nocu 3-4 puta, znaci na svaka 2-3 sata zbog osecaja suvoce u ustima. I svaki put su mi usta toliko suva da mi se jezik lepi za nepce. Popijem gutljaj-dva vode i nastavim da spavam, ali mi je to stvarno veliki problem. Preko dana nemam suva usta, pijem dosta vode i stvarno mi nije jasno sta se desava.Nikakve druge simptome nemam, a negde sam procitala da to moze biti simptom dijabetesa. A da li je moguce da to bude jedini simptom jer bukvalno nikakve druge tegobe nemam? Ranije kad sam zivela u stanu sa centralnim grejanjem mama mi je govorila da je to od toga, a i tad nije bilo toliko strasno, budila sam se samo jednom i to ne svake noci. Sada sam u stanu sa plinom, nocna temperatura je 21 stepen i mislim da to nije razlog mojih tegoba. Da li neko mozda zna sta je u pitanju?Hvala unapred
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Najbolje je da u nekoj apoteci izmeriš šećer u krvi iz prsta. To ima u većim apotekama u Beogradu (npr. u Kralja Petra 85). Ako i dalje sumnjaš, daj urin i krv na analizu.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član