SREBRNA VODA - KAO LEK
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
SREBRNA VODA - KAO LEK
Evo danas sam saznala za blagotvorna dejstva srebrne vode, mozda ste vec culi za nju ali ja bih da podelim sa vama moje odusevljenje. KOlega mi je rekao da srebrnu vodu pije vec nekih mesec dana i da je odbacio terapiju za povisen krvni pritisak i holesterol u krvi. Inace srebrna voda je neki vid antibiotika za preko 650 oboljenja. Covek koji proizvodi preparat je iz Krusevca i dobio je zlatnu plaketu na novosadskom sajmu. Srebrna voda je dobra za infekcije, upale, podize imuni sistem, creva, rumatoidni artritis, klamidija i jos mnogo toga. Postoji sajt REKLAME NISU DOZVOLJENE (izmenila Diabeta) pogledajte, tamo je sve detaljno receno , kao i iskustva korisnika. U apotekama je od 950 do 1 600 dinara. Mogu da je koriste i zdrave osobe preventivno, tako da mozete da zaboravite na prehlade, grip i sve druge kod nas jako aktuelne i ceste bolesti koje izazivaju bakterije, virusi, gljivice i slicno. Posebno pazite na kopije ovog preparata kojeg je kako sam saznala bilo prethodnih godina. Ako kontaktirate coveka sa sajta mozete cuti u kojim apotekama mozete nabaviti njegov originalni proizvod sirom Srbije.
Ja sam narucila preko kolege iz Beograda posto u mom gradu trenutno nema pa cu da pijem preventivno, a majka ce koristiti zbog reumatoidnog artritisa i upale vezivnog tkiva koje veremenom izaziva krivljenje prstiju i terapiju zlatom, pa cu javiti rezultate ako ih bude bilo !!! Veliki pozdrav i nadam se da ce nekom ovo pomoci !!
Ja sam narucila preko kolege iz Beograda posto u mom gradu trenutno nema pa cu da pijem preventivno, a majka ce koristiti zbog reumatoidnog artritisa i upale vezivnog tkiva koje veremenom izaziva krivljenje prstiju i terapiju zlatom, pa cu javiti rezultate ako ih bude bilo !!! Veliki pozdrav i nadam se da ce nekom ovo pomoci !!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: SREBRNA VODA - KAO LEK
Nisi ni probala, a već je palo oduševljenje? Zanimljivo...puzla napisao:Evo danas sam saznala za blagotvorna dejstva srebrne vode, mozda ste vec culi za nju ali ja bih da podelim sa vama moje odusevljenje.

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
Ja znam da je proteklih godina bilo problema sa ovom vrstom terapije i to iz više razloga.
Prvo zato što srebrna voda mora da se proizvodi u strogo kontrolisanim uslovima, a to nije uvek slučaj, pa neki od ovih proizvoda prave više štete nego koristi.
Drugi razlog je taj štp su se na tržištu pojavili lažnjaci, pa su ljudi skupo plaćali običnu vodu.
Ja znam nekoliko ljudi koji su isprobali ovaj vid terapije i nisu dobili nikakav napredak u lečenju.
Prvo zato što srebrna voda mora da se proizvodi u strogo kontrolisanim uslovima, a to nije uvek slučaj, pa neki od ovih proizvoda prave više štete nego koristi.
Drugi razlog je taj štp su se na tržištu pojavili lažnjaci, pa su ljudi skupo plaćali običnu vodu.
Ja znam nekoliko ljudi koji su isprobali ovaj vid terapije i nisu dobili nikakav napredak u lečenju.
-
- Saradnik
- Kontakt:
Čitaš mi misli Filos, ali tako je i na drugim mestima. Možda i još gore.
A ja ovde izigravam policajca i brišem reklame... Ne mogu da mrdnem nigde da se ne bi slučajno provukla neka poruka koja nije prikladna.
A ja ovde izigravam policajca i brišem reklame... Ne mogu da mrdnem nigde da se ne bi slučajno provukla neka poruka koja nije prikladna.

sta reci, cujes za nesto i predlozis pa ni to nevalja. Sami valjda odlucujemo sta cemo probati i u sta cemo verovati, forum valjda i sluzi da se razmene misljenja, iskustva pa i nazivi brojnih preparata. Mene nervira kad na TV vidim reklamu nekog leka, ili kada se on nadje vec u prodaji a ne daje nikakve rezultate, ko ih onda kontrolise, ko im daje sertifikat i odobrenje za proizvodnju, to treba vise da nas plasi od nekih preporuka ljudi koji posecuju ovaj forum, jer na njemu sigurno ne bi bili da nemaju licno neki zdravstveni problem ili neko njima blizak ! Ruzno je generalisati pojedine posetioce i njihove predloge u nesto sto mozda nisu, a ni ne poznajete ih. Niko nikog ne tera ni na sta, sve je stvar izbora.
Pozdrav
Pozdrav
SCI evo nasla sam na netu
Zlato za srebrnu vodu
(Preuzeto iz Blica od 09.06.2008.)
KRUŠEVAC - Inženjer tehnologije Dušan Ilić na 52. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća „EXPO 2008“ dobio je zlatnu medalju za koloidnu srebrnu vodu, proizvod koji ima značajnu primenu u medicini.
Dušan Ilić već 32 godine radi kao inženjer. Dugo je bio zaposlen u DIP „Savremeni dom“, a sada je stručni saradnik na Visokoj hemijsko-tehnološkoj školi. Njegovo interesovanje za srebrnu vodu počelo je gotovo slučajno pre četiri godine.
- Bio sam u Beogradu gde sam ćerki i zetu pomagao u sređivanju stana. Dobio sam bolove u stomaku, a zet mi je dao nekoliko ampula srebrne vode koje su mi pomogle. Kao hemičar, zainteresovao sam se za njeno dejstvo, počeo da tragam za literaturom, koja je dosta retka i teško dostupna, uglavnom ruska i američka. Kada sam počeo da je proizvodim, prvo sam je isprobavao na sebi i članovima svoje porodice, a od kada je koristim, ne znam šta su prehlada i nazeb - objašnjava inženjer Ilić.
On kaže da su za baktericidne osobine srebra znali još stari Grci.
- U Srednjem veku od kuge i kolere stradala je sirotinja, ali ne i gospoda, koja je jela iz srebrnog posuđa. Otuda je i potekao naziv „plava krv“. U istraživanju i primeni srebrne kolidne vode najviše su napredovali Rusi i Amerikanci, koji je daju kosmonautima koji idu u svemir. Danas se koloidnim srebrom u Americi održavaju u životu oboleli od AIDS-a - nabraja Ilić.
Za proizvod Dušana Ilića vlada veliko interesovanje i u Srbiji i u okolnim zemljama, ali ne može sve da zadovolji zbog malih kapaciteta. Proces proizvodnje je dug, od 24 do 36 sati, pa i najveći svetski uređaji ne mogu da obezbede više od 400 litara koloidne srebrne vode tokom 24 sata.
- Interesovanje iz Crne Gore je izuzetno veliko, a nedavno sam dobio atest od Ministarstva zdravlja Hrvatske. Za desetak dana očekujem da dobijem i atest od instituta u Padovi, u Italiji, kako bih obezbedio odgovarajuće dozvole za izvoz u zemlje Evropske Unije, od kojih su, pored Italijana, najzainteresovaniji Rumuni i Bugari - nabraja inženjer Ilić.
Prošle godine na šestom sajmu „Biznis baza“ Dušan Ilić je za koloidnu srebrnu vodu dobio srebrnu medalju, a ove godine, na 52. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća „EXPO 2008“ prvu nagradu i zlatnu medalju. Kaže da planira i nastup na Sajmu vode i proizvoda u vezi s vodom u Briselu ove jeseni.
Slaviša Milenković
10-06-2008 | 0 |
Zlato za srebrnu vodu
(Preuzeto iz Blica od 09.06.2008.)
KRUŠEVAC - Inženjer tehnologije Dušan Ilić na 52. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća „EXPO 2008“ dobio je zlatnu medalju za koloidnu srebrnu vodu, proizvod koji ima značajnu primenu u medicini.
Dušan Ilić već 32 godine radi kao inženjer. Dugo je bio zaposlen u DIP „Savremeni dom“, a sada je stručni saradnik na Visokoj hemijsko-tehnološkoj školi. Njegovo interesovanje za srebrnu vodu počelo je gotovo slučajno pre četiri godine.
- Bio sam u Beogradu gde sam ćerki i zetu pomagao u sređivanju stana. Dobio sam bolove u stomaku, a zet mi je dao nekoliko ampula srebrne vode koje su mi pomogle. Kao hemičar, zainteresovao sam se za njeno dejstvo, počeo da tragam za literaturom, koja je dosta retka i teško dostupna, uglavnom ruska i američka. Kada sam počeo da je proizvodim, prvo sam je isprobavao na sebi i članovima svoje porodice, a od kada je koristim, ne znam šta su prehlada i nazeb - objašnjava inženjer Ilić.
On kaže da su za baktericidne osobine srebra znali još stari Grci.
- U Srednjem veku od kuge i kolere stradala je sirotinja, ali ne i gospoda, koja je jela iz srebrnog posuđa. Otuda je i potekao naziv „plava krv“. U istraživanju i primeni srebrne kolidne vode najviše su napredovali Rusi i Amerikanci, koji je daju kosmonautima koji idu u svemir. Danas se koloidnim srebrom u Americi održavaju u životu oboleli od AIDS-a - nabraja Ilić.
Za proizvod Dušana Ilića vlada veliko interesovanje i u Srbiji i u okolnim zemljama, ali ne može sve da zadovolji zbog malih kapaciteta. Proces proizvodnje je dug, od 24 do 36 sati, pa i najveći svetski uređaji ne mogu da obezbede više od 400 litara koloidne srebrne vode tokom 24 sata.
- Interesovanje iz Crne Gore je izuzetno veliko, a nedavno sam dobio atest od Ministarstva zdravlja Hrvatske. Za desetak dana očekujem da dobijem i atest od instituta u Padovi, u Italiji, kako bih obezbedio odgovarajuće dozvole za izvoz u zemlje Evropske Unije, od kojih su, pored Italijana, najzainteresovaniji Rumuni i Bugari - nabraja inženjer Ilić.
Prošle godine na šestom sajmu „Biznis baza“ Dušan Ilić je za koloidnu srebrnu vodu dobio srebrnu medalju, a ove godine, na 52. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća „EXPO 2008“ prvu nagradu i zlatnu medalju. Kaže da planira i nastup na Sajmu vode i proizvoda u vezi s vodom u Briselu ove jeseni.
Slaviša Milenković
10-06-2008 | 0 |
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:06 pm
Filosu, na protiv, desava se to stalno, samo se ti marketari nikada dobro ne provedu na ovom podforumu.Filos napisao:Šta se ovo dešava ovih dana?!? Poplava ponuda raznih "lekova" i sve se zapatilo na našem forumu... Ovo prvi put vidim za ovih 8 meseci koliko se sa vama družim. Pa jesmo li mi najnaivniji ili je tako i na drugim mestima? A sve dobronamerni...
Kad vidim post od nekog novog na forumu, ko se eto, iz cista srca seti nas, i dodje da nam pruzi ruku spasa (sa adresom i telefonom za porudzbinu), samo se nasmejem i sacekam par standardnih clanova na celu sa Diabetom i stvar je resena.. Drago mi je da ne moze svako da nam proda toplu vodu. Tako da, bice da smo malo manje naivni i malo vise skepticni nego na ostalom delu foruma...
A to je zato sto vecina ljudi koji su ovde su vise nego informisani kako o samom diabetesu tako i o svim alternativama za lecenje; Ili su licno vec sve zivo probali, ili su dovoljno koncentrisani da saberu 2 i 2. I retko ko ovde ponudi nesto - za sta vec vecina nije cula i probala.
Zaklucak (barem moj) je uvek isti: ja sam tip 1, i ako ta biljka, trava, pecurka, mahovina, caj, voda, baba vanga, ..., sta god, moze da mi ponovo "napravi" beta celije, to bih sigurno vec neko registrovao i zgrnuo milijarde necega, i zbrisao sa trzista ove sto nas deru prodajom insulina. Medjutim, da ne odem u krajnost, nije da ne verujem da NEKE od tih stvari stvarno nisu korisne, ali to je uglavnom za tip 2, dok je za za tip 1 uglavnom marginalno.
Iskreno, ako ce npr. neki caj pomoci mom diabetesu, to znaci da ce mi eventualno smanjiti potrebu za insulinom, sto mi u principu, nista ne znaci, jer, i onako se bockam, a i samo mi napravi pometnju sa doziranjem insulina..; I ono glavno: vecina tih stvari zapravo blokira rad jetre, sto stopira metabolizam UH do kraja, i na taj nacin utice na glikemiju... - Ne hvala...
Ipak, verujem u neka dobra dejstva NEKIH stvari, i s'vremena na vreme uzimam neke dodatke ishrani (vitamini, ALA, jabukovo sirce, cajevi, strpam razne semenke u hleb), ali se ne nadam da ce mi izleciti diabetes, vec cisto da "pripomognem" organizmu da ne dodje (ili da sto kasnije dodje) do mogucih komplikacija.
Izvinjavam se onima koji su javili za nesto, ali to nesto ne prodaju.
Pozdravcek
-
- Saradnik
- Kontakt:
Ma da... A nije svesna (kao ni rick sa pečurkama) da je napravila milion pogrešnih koraka i prekršila pravila koja stoje u napomeni http://www.doktor.rs/napomena.php