Diabeta je predsednik saveza dijabeticara, Brka (ja) se profesionalno bavim Internet resenjima i 200 000 potencijalnih korisnika su dobri razlozi da pokrenemo samo nas site gde bi:
1. Objavljivali vesti i linkove specificne samo za DM.
2. Odrzavali isti ovaj forum.
3. Angazovali multidisciplinarne strucnjake za nase potrebe.
4. Organizovali berzu nasih potrebstina.
5. Zadovoljavali ostale nase potrebe.
Traze se vase ideje
Samo nas site
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 14, 2004 12:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Uopste nema nista lose; naprotiv, ovo je dobar site i pokriva neke nase potrebe, kazem neke, ne sve, narocito ne specificne jer je profilisan predma sirem auditorijumu.
Ideja mi je da na specijalizovani DM site (kao sto je americka ADA) privucem sto vise proizvodjaca potreba za dijabeticare (od apoteka i proizvodjaca insulina do proizvodjaca slatkisa, specijalnih carapa, obuce i ostalog) i celu to ponudu objedinim na jednom mestu po povoljnijim uslovima za clanove.
Takodje, osim foruma samih clanova, zelim da pokrenem panel diskusije koje bi vodili strucnjaci u svojoj oblasti.
I na kraju sve to da spustim na nivo mobilnog telefona i sirokog servisa gde ce uvek biti informacija gde cega ima po kojim venama i sta je novo u nasem svetu.
Mislim da (sub) specijala nece biti u konkurenciji sa ovim site-om; upravo obrnuto, moze da se stvori novi kvalitet.
Sama implementacija (da li dodavati sadrzaj ovom site-u) ili graditi novi je pitanje dogovora i procene.
Jos jednom, www.doktor.rs je izvanredan, ali je momenat da se podje i korak dalje.
Ideja mi je da na specijalizovani DM site (kao sto je americka ADA) privucem sto vise proizvodjaca potreba za dijabeticare (od apoteka i proizvodjaca insulina do proizvodjaca slatkisa, specijalnih carapa, obuce i ostalog) i celu to ponudu objedinim na jednom mestu po povoljnijim uslovima za clanove.
Takodje, osim foruma samih clanova, zelim da pokrenem panel diskusije koje bi vodili strucnjaci u svojoj oblasti.
I na kraju sve to da spustim na nivo mobilnog telefona i sirokog servisa gde ce uvek biti informacija gde cega ima po kojim venama i sta je novo u nasem svetu.
Mislim da (sub) specijala nece biti u konkurenciji sa ovim site-om; upravo obrnuto, moze da se stvori novi kvalitet.
Sama implementacija (da li dodavati sadrzaj ovom site-u) ili graditi novi je pitanje dogovora i procene.
Jos jednom, www.doktor.rs je izvanredan, ali je momenat da se podje i korak dalje.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Ja sam pre tri godine napravila sajt samo o dijabetesu i to je za sada prvi i jedini domaci! Posetite www.diabeta.net. Sve sto zelite da tamo publikujem - javite , posaljite, predlozite...
Ako se vec budete bavili industrijom, necu odbiti pomoc za udruzenje.
Videcete koliko su neki rigidni po pitanju saradnje, iako im nudite njihovu ciljnu grupu. Mozemo da se sastanemo svi zajedno jedan dan i da napravimo strategiju? 
Ako se vec budete bavili industrijom, necu odbiti pomoc za udruzenje.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
Ćao i ja sam se vratila ali na žalost iz Višegradske sam izašla sama! Izgubila sam bebu u devetom mesecu i ne mogu da se oporavim od šoka i ne mogu da shvatim da to nije moglo da se predvidi!!!
Rekli su mi samo da je došlo do komplikacija koje su bile nepredviđene i da će sledeći put biti bolje sigurno!
Obzirom da sada samo želim da se vratim normalnom životu imate i svu moju pomoć ako je potrebna jer sam sada isfrustrirana statusom dijabetičara više nego bilo ko u zemlji Srbiji
Moje poverenje u lekare nestalo je zauvek

Rekli su mi samo da je došlo do komplikacija koje su bile nepredviđene i da će sledeći put biti bolje sigurno!
Obzirom da sada samo želim da se vratim normalnom životu imate i svu moju pomoć ako je potrebna jer sam sada isfrustrirana statusom dijabetičara više nego bilo ko u zemlji Srbiji

Moje poverenje u lekare nestalo je zauvek