Program za dijabetes!

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
vlajdzo2004
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 10:06 am

Program za dijabetes!

Post od vlajdzo2004 »

[b]Neverovatno svedocanstvo (secer pao sa 20 na 5,5):[/b]

Imam 56 godina, Imam puno problema sa zdravljem s kojim se borim mnogo godina. Kao prvo imala sam visoki šećer do 20 i više, zahvaljujući proizvodima šećer je pao na 5 - 5.5.
Reuma me je mučila da nisam znala šta da radim jer sam imala osećaj da me milion iglica bocka, a pojedini delovi tela trnu. Upotrebljavala sam sve vrste krema i gelova što mi je moj lekar preporučio ili za šta sam čula od prijatelja ili iz novina, ali nije bilo pomoći.
Zahvaljujući proizvodima već drugi dan ja nisam imala potree koristiti ni jednu kremu, uz sve to sam se rešila 20 kg i velikih problema sa bubrezima, bešikom i kičmom.
Svi ti problemi su me doveli do invalidske penzije.
Zahvaljujući proizvodima ja sam nova osoba, mogu putovati, što mi je ranije bilo nezamislivo. Više nemam potrebe za lekovima već samo trošim proizvode i UŽIVAM U ŽIVOTU.
Mira
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Program za dijabetes!

Post od Zemunac »

vlajdzo2004 napisao:Neverovatno svedocanstvo (secer pao sa 20 na 5,5):

Imam 56 godina, Imam puno problema sa zdravljem s kojim se borim mnogo godina. Kao prvo imala sam visoki šećer do 20 i više, zahvaljujući proizvodima šećer je pao na 5 - 5.5.
Reuma me je mučila da nisam znala šta da radim jer sam imala osećaj da me milion iglica bocka, a pojedini delovi tela trnu. Upotrebljavala sam sve vrste krema i gelova što mi je moj lekar preporučio ili za šta sam čula od prijatelja ili iz novina, ali nije bilo pomoći.
Zahvaljujući proizvodima već drugi dan ja nisam imala potree koristiti ni jednu kremu, uz sve to sam se rešila 20 kg i velikih problema sa bubrezima, bešikom i kičmom.
Svi ti problemi su me doveli do invalidske penzije.
Zahvaljujući proizvodima ja sam nova osoba, mogu putovati, što mi je ranije bilo nezamislivo. Više nemam potrebe za lekovima već samo trošim proizvode i UŽIVAM U ŽIVOTU.
Mira
Ajde b'e Miro, kaži koji su to proizvodi? :wink: Odma' prosleđujem predlog za Nobela. :D
svetiPDJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 03, 2007 3:43 pm

Post od svetiPDJ »

ja ti mogu reci moje svedocanstvo jer sam se skinuo sa lekova samo zdravom ishranom , ako me pitas koji su to proiyvodi reci cu ti - ******.Mogu se nabaviti kod nezavisnih distributera ******.Na internetu proveri o kojoj se firmi radi a ako si i dalje zainteresovan , evo ako ti moj br pa mi se javi , ja barem otvoreno pricam o tome i pomazem svima koji imaju diabetes.Zadnja osoba kojoj sam i jos uvek pomazem je gdja iz Novog Sada imala je secer 16 , sad smo ga spustili na 8 , ali i dalje pije lekove mada je ona prezadovoljna ja se iskreno nadam da cemo za 3-4 meseca moci da pricamo da kontrolise secer samo putem te ishrane.Zemunac javi se i svi koji jos ne znaju da za diabetes ima leka!!!
Prijatno.
Djordje
Odgovori