Jako mi je drago sto vidim ovoliko ljudi... Mnogo pomaze!
Problemcici sa kozom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
Problemcici sa kozom
Pozdrav dobri ljudi...Dolazim iz Srbije iz malog gradica koji lezi na samom dunavu .21.07 2007 godine ustanovili su mi dijabetes tipa 1....Po danu primam 4 puta insulin.3 puta primam novorapid(nekad i 4-5 zavisi ako pojedem nesto obilnije usput) i 1 lantus oko 22:00-24:00...Kako je prolazilo vreme primetio sam da na delu stomaka i na preponama dobijam kao male kvrgice i nisam bas obracao paznju na to do nedavno...Dok me nije pocelo nervirati kako izgleda...Sad sam sav deprimiran sa tim kako cu na plazu pred devojke i tako te stvari razumete me...Pa zeleo bih da date nekoliko saveta i dali ima neko resenje za otklanjanje tih stvari jer strasno me iritiraju i ako moze po koji dobar savet. A za kilazu da ne pricam ne mogu da idem iznad 70 kg... A visok sam 185 :/ ima nekih saveta i za to?
Hvala! :*
-
lily76
- Novi član

- Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 11:52 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Problemcici sa kozom
Za te potkozne kvrzice koristi Lioton gel, mazi ga bar 2 puta dnevno, blagim utrljavanjem.
Naravno, bitno je da menjas mesta uboda, sad kad ide toplije vreme gledaj da manje koristis
bockanje u nadlakticu,vise stomak i zadnjicu.
Sto se kilaze tice, tu ne znam kako da ti pomognem, ja imam drugi problem
Naravno, bitno je da menjas mesta uboda, sad kad ide toplije vreme gledaj da manje koristis
bockanje u nadlakticu,vise stomak i zadnjicu.
Sto se kilaze tice, tu ne znam kako da ti pomognem, ja imam drugi problem
Nauči gledati sitnice da bi mogao živeti večno.
-
mrzimdiabetesvrlo
- Novi član

- Pridružio se: Pon Jun 28, 2010 5:07 pm
hm, meni su na endokrino pokazali mesto u gornjem delu butine ... kakvo je ono za davanje ?
dal bude nekih problema ?
dal bude nekih problema ?
-
Diabeta
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Resorpcija insulina je malo sporija, osim ako nećeš dosta da trošiš noge taj dan. Uvek pravi razmake od 2-3 prsta između uboda.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net