Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Slabo ćemo ovako nešto uraditi, znaš koliko ljudi i nema pojma da mi na ovom forumu funkcionišemo. Udruženje se pokreće malko drugačije, iako je ovo jedan od pomoćnih načina da se ljudi informišu...
Ako ćemo baš da brojimo, i ovde nas ima još koji smo rekli DA:
1. dsara
2. K.Sladjana (+ ostali pumpaši iz okoline)
3. kdanijela
4. Ludjakinja
5. Diabeta
To je već minimum 10 A ja još nisam stigla da pozovem ostale koje znam...
prijavljujem brata! +1 na spisku. Mogu reci da je medju prvima dobio pumpu i to od svoje drzavne firme u kojoj je radio! Ode humanost, pa na popravku je prosle godine cekao vise od pola godine i bilo je povuci potegni cak popravka o svom trosku. Kada sam bila trudna hteo je da mi ustupi, al tvrdoglavo zensko naviklo na penove...Ma da smo mi zivko i zdravko, slavko i lepi i slatki u granicama
Gde ste se zalili i da li ste se uopste nekom nadleznom zalili zbog takve namarnosti!Ljudi ne shvtaju koji problem imamo svi sa pumpama sa obzirom na to kakvu podrsku NEMAMO!Doktori su tu da koriguju doze i daju savetei ti je o.k.Ali kada je tehnika u pitanju KATASTROFA!Ajde da se organizyujemo ,ne znate kada ce vasoj pumpi nesto da se desi a onda!!!!!!