Dobro vece,
hvala na informacijama, ipak, sajt o dijabetesu sam posetila vrlo brzo po izlasku iz bolnice( trebalo mi je malo vremena da prihvatim bolest i nastavim sa redovnim aktivnostima - posao, fakultet...) i dalje ga cesto posecujem, u svakom slucaju, veliko hvala!

Moja namera je bila , pre svega, da se malo skrene paznja na eticki kodeks koji postoji i mora da postoji u zdravstvu

( sa njim sam upoznata ), ali se, kao i ostalo u ovoj zemlji, i on nalazi samo na papiru!!!
Jer, ipak, ne moze se ocekivati od pacijenta da odmah po otpustu iz bolnice pocne da istrazuje, pronalazi literaturu, sedi na Internetu... Na moju srecu, sada mi NE nedostaju mi informacije!!! Ali, opet ponavljam, sta rade ljudi koji namaju pristup Internetu ili bibliotekama???
Mislim da nasem drustvu nedostaje humanost i saosecanje. S obzirom da cu se, kada diplomiram, baviti socijalnim radom i socijalnom politikom, trudicu se da se to na neki nacin izmeni

I trenutno pruzam psihosocijalnu pomoc veoma teskim bolesnicima u okviru jedne humanitarne organizacije

Svima srdacan pozdrav!!![/i][/b]