Sutra , sreda , 24 maj bice odrzana tri predavanja na ``Kolarcu`` sa pocetkom u 17 h u maloj sali sa sledecim temama:
Dr.Georgina Pudar : Da li mozemo da sprecimo dijabetes.
Dr. Ljiljana Bajovic :Sta su ``glikemijski index`` i ``ugljenohidratne jedinice``
Dr. Mirjana Zmlakar : Dijabetesno stopalo.
Predavanja ce se odrzati i 31 maja ali neznam sa kojim temama. Obavestenje ce se naci u ``Nedljnoj politici``,raspored predavanja na ``Kolarcu``.
PREDAVANJA NA ``KOLARCU`` U MAJU
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
dopuna predavanja 31 maja
31. maja bice odrzana predavanja
Novine u insulinskoj terapiji Prof dr Nebojsa lalic
Pravilna ishrana dijabeticara Prof dr Zorica Caparevic
i verovatnoDr. Milanka Zamlakar Diajbetesno stopalo, umesto koga je zbog otsutnosti 24 maja odrzala predavanje Dr. Kostic
Novine u insulinskoj terapiji Prof dr Nebojsa lalic
Pravilna ishrana dijabeticara Prof dr Zorica Caparevic
i verovatnoDr. Milanka Zamlakar Diajbetesno stopalo, umesto koga je zbog otsutnosti 24 maja odrzala predavanje Dr. Kostic
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Hvala Vam na pomoci u obavestavanju, ja ne mogu da stignem na sve strane...
Nisam stigla cak ni da odem juce na Kolarac, nadam se da je bilo interesantno i poucno.

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Aktivan član
KOLARAC I PREDAVANJA
Nema na cemu,uvek cu da pomognem kad budem imao informaciju. Ovog puta je potekla od Vas na Drustvu. Dao sam Dr.Pudar adresu foruma, koju je ona napisala na ekranu i obecala da ce u buduce ONA davati info na sajtu.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 7:27 pm
predavanja na kolarcu u maju
Moja trinaestogodisnja cerka i ja smo zainteresovane za predavanje 31.maja.Kupile smo politiku,videle termin,ali ne znamo da li imamo pravo da prisustvujemo ,jer teritorijalno pripadamo Novom Sadu i tamo je uclanjena u Savez.Da li neko zna ko ima pravo da prisustvuje,jer ne bih zelela neprijatnost?Da li vredi putovati za Beograd?
-
- Aktivan član
``KOLARAC`` PREDAVANJA
Da li se isplati doci iz Novog Sda ili ne neznam. To morate da probate da cujete predavanja pa da donesete sopstveni zakljucak.Predavanja se odrzavaju jedanput ili dva puta godisnje u aprilu i novembru, najcesce, vrlo su slicna po tematici i obimnosti, pa je prilika da donesete sud sada za ubuduce. Traju od 17 do 19 h.
Predavanja su slobodna za sve gradjane koji na njima mogu da se pojave i nema nikakvih vrsta retsrikcije.
Teme predavanja su malo drugaciji nego sto je objavljeno u ``Politici``,mislim da ce biti ovakav kakav sam ja objavio na ovom forumu, ali prva dva su potencijalno interesantna za vas slucaj.
Ukoliko mozete da se obratite Ing Rancigeru iz Saveza drustava Vojvodine, koji je lociran u Novom Sadu, on bi mogao detaljnije sa Vama da poprica.Tel. 444 235, on je vrlo ljubazan dijabeticar.
Predavanja su slobodna za sve gradjane koji na njima mogu da se pojave i nema nikakvih vrsta retsrikcije.
Teme predavanja su malo drugaciji nego sto je objavljeno u ``Politici``,mislim da ce biti ovakav kakav sam ja objavio na ovom forumu, ali prva dva su potencijalno interesantna za vas slucaj.
Ukoliko mozete da se obratite Ing Rancigeru iz Saveza drustava Vojvodine, koji je lociran u Novom Sadu, on bi mogao detaljnije sa Vama da poprica.Tel. 444 235, on je vrlo ljubazan dijabeticar.