Za pocetak me interesuje par stvari, sta je sajtom diabeta.net?
Da li da se uclanim u udruzenje u Novom Sadu, mislim ima li tu ista sem mozda druzenja?
Toliko za sada, bice jos, sigurno

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
Svakako se učlani. Diabeta.net već neko vreme ne radi i to ne krivicom diabete.kinik napisao:Za pocetak, novootkriveni sam DM tip 1, iz Novog Sada, imam 27 god! Bolest sam otkrio sasvim slucajno, srecom, bio na pregledu za produzenje vozacke, a tamo secer 19 i pravac bolnica, bio tamo 10 dana, sada sam na actrapidu i insulatardu i sve je pod kontrolom! Iz bolnice sam izasao 13 avgusta, znaci pre dve nedelje i od tada sam na ovom forumu i jos brdo nekih sajtova sam prelistao i zelim svima ovde da se zahvalim, jer ja pojma nisam imao o dijabetesu i tesko bih psihicki podneo da nisam nasao ovaj forum!
Za pocetak me interesuje par stvari, sta je sajtom diabeta.net?
Da li da se uclanim u udruzenje u Novom Sadu, mislim ima li tu ista sem mozda druzenja?
Toliko za sada, bice jos, sigurno
Slatkica cro. Lepo te je videti na ovom forumu. Ja sam iz Društva diabetikov Kranj a malo i iz beogratskog društva. Dobrodošla, bez obzira na koju stranu sveta gledaš. Istok-zapad.slatkica-cro napisao:Evo mene iz Hrvatske, http://www.zadi.hr, ako jos nisi izguglao..pozzzzzz