Postovani, urgentno mi je potrebna jedna informacija. Iz Bg-a sam i na insulinskoj pumpi skoro god. dana. Skoro sam isla kod svog endokrinologa na klinickom centru po nalog za potrosni materijal i dr mi je rekla da kad zavrsim sa fondom idem u magacin glavne zgrade klinickog da tamo podignem materijal. danas sam isla do magacina i oni su mi rekli da oni nemaju nikakve veze sa time.
Molim Vas, recite mi gde mogu da podignem potrosni materijal sa nalogom koji imam. Unapred zahvalna!
potrosni materijal za insulinsku pumpu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 7:27 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sa overenim nalogom u Fondu treba da se ode u apoteku gde podizete insulin.Ako oni ne nabavljaju potrosni,znace da vam kazu koja apoteka to radi.U mom iskustvu je da se nalog ostavi,pa za par dana njima dostavi nabavljac i onda podignete.Pokusajte na ovaj nacin da dodjete do potrebnog potrosnog materijala,srecno.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 7:27 pm
Kukurek,ja podizem u Novom Sadu,ali mislim da bi trebalo da se tako podize potrosni materijal u celoj Srbiji.Konkretno,u Novom Sadu ima cetiri apoteke koje izdaju insulin,ali samo jedna nabavlja potrosni materijal.Jos jedan savet,mozda i nepotreban,nije lose kopirati nalog i imati kopiju kod sebe.Beograd je veliki grad,a u apoteci vam uzmu nalog dok cekate isporuku.Imala sam malu tremu da ga ne zagube...
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
U Beogradu se materijal podiže u apoteci u ul. Kralja Petra. Pozoveš telefon 262 33 80 i kažeš za koju pumpu je potreban materijal, onako kako piše na nalogu i za dan-dva stigne.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net