Pomoc sa prirodnim preparatima ...

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
svetiPDJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 03, 2007 3:43 pm

Pomoc sa prirodnim preparatima ...

Post od svetiPDJ »

Da ne bi bila reklama ...postoje prirodni prehrambeni preparati , koji Vam u velikoj meri pomazu u regulisanju secera u krvi ....
Naime , radi se o tome da se pravilnom ishranom unesu sve potrebne kolicine , vitamina, ugljenih hidrata , proteina ....koji su potrebni organizmu da normalno fukcionise a zasnivaju se na biljnoj bazi i najveca odlika im je sto pri takvom unosu hrane u organizam samo za dorucak ce te uneti nesto vise od 200 kalorija a bice te siti i zdravo ce te se hraniti ...
isti proces se moze ponoviti i za veceru .. .... za vreme uzina se obavezno treba konzumirati voce i piti minimum 2-2.5L vode dnevno ali to vec svi ljudi koji imaju dijabetes vec znaju ....

Svi ljudi kojima treba pomoc ili savetovanje a vezano je za ishranu prirodnim prehrambenim preparatima ...slobodno me mozete kontaktirati , rado cu Vam izaci u susret .....
posto sam iz Zrenjanina , ljudi koji stanuju u mom gradu mogu i licno doci i popricati vezano za ovu temu ...

Prijatan i lep dan Vam zelim.
:P
svetiPDJ
Novi član
Novi član

Post od svetiPDJ »

za sve dodatne informacije :
[email protected]
[email protected]
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

E, šio mi ga Đura...
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
svetiPDJ
Novi član
Novi član

Post od svetiPDJ »

Diabeta napisao:E, šio mi ga Đura...
kako god da ti ga je šio ...
ja uzimam i bolje mi je , šećer sam regulisao sa 10 - 11 na 7-8 uz nadzor lekara naravno .....smanjili smo unos količine lekova ...pa ćemo videti sledećeg meseca kako stoje stvari možda skroz da izbacimo lekove i pređemo samo regulisanjem preko ishrane .....zar to nije lepa vest za sve ....(moju suprugu,dete ,roditelje,prijatelje koji su mi podrška)

i kod tipa I se u velikoj meri može regulisati tj smanjiti unos jedinica dnevni .... e sad neka ljudi vide , šta im je bolje da li da im šije Đura ili da probaju pa da im bude bolje ....zdravlje druže nema cenu .....

Zrenjaninci ,javite se , popričaćemo i videti da li Vaši problemi mogu da se reše ili bar da Vam pomognemo u velikoj meri da budete zdraviji ....

p.s samo jedno pitanje za "diabeta"-saradnika : da li si nekada i koje i u kojem vremenskom periodu koristio prirodne preparate ....i koji si tip dijabetisa...
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Sveti, ni 7-8 nije tako dobar nalaz.
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

svetiPDJ napisao:p.s samo jedno pitanje za "diabeta"-saradnika : da li si nekada i koje i u kojem vremenskom periodu koristio prirodne preparate ....i koji si tip dijabetisa...
Tip 1 već 34 godine i nema toga što nisam probala. Na kraju mi je Đura sašio pumpu po meri i to ne menjam.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
svetiPDJ
Novi član
Novi član

Post od svetiPDJ »

Prijatelji možda za Vas 7-8 nije dobar nalaz , ali kada probaš sve i lekove samo povećavaš dozu a rezultati sve gori i gori onda sa ovakvim preparatima dođeš u situaciju da ti se smanji šećer za 3- 4 , i polako sam izbacio jednu vrstu leka , šta više da kažem posle samo 2 mesec korišćenja ....idem dalje dok se skroz ne skinem sa lekova ...
A što se tiče diabete ...žao mi je što čujem da već 34 godine imate dijabet tip 1 i da niste uspeli da gaa u velikoj meri regulišete sa određenim preparatima ....znam ljude koji su sa 72 jedinice se spustili na 48 ili 42 nisam siguran ali proveriću i super se osećaju ....kod tipa 1 se šećer ne može skroz izregulisati ali se doza može znatno smanjiti ....

ostavio sam mail ljudi koji su iz Zrenjanina ili okoline slobodno neka mi se jave ,saslušaju o čemu je reč ....ja nikoga ne teram , jednostavno sam želeo da iznesem moja iskustva i kažem ljudima da postoji preparat sa kojim će te u velikoj meri olakšati svoje zdravstveno stanje , kod tipa 1 smanjiti dozu insulina a kod tipa 2 ( daće bog ) kao što je kod mene slučaj da redovnom upotrebom dođete do tog stadijuma da samo putem ishrane regulišete šećer bez ikakvih lekova .....

Ja Vam želim svima lep i prijatan dan.
Filos
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 12:06 pm

Post od Filos »

SvetiPDJ, a da probate to da objavite negde u svetu... pa bar 250 miliona ljudi bi vam bilo zahvalno! Zašto da se ograničite na Zrenjanin i okolinu?
Posetite "ČAROBNU KUHINJU" na http://www.carobna-kuhinja.com/
svetiPDJ
Novi član
Novi član

Post od svetiPDJ »

jednostavno , ja svo svoje vreme posvecujem ljudima oko mene i zelim da im pomognem .....svi koji su probali ,nisu se pokajali i imaju efekta - samo ako se pridržavaju pravila o ishrani , svi koji zele da im se pomogne reci cu im kako i gde da nabave preparate ...oni ce sa svojim rezultatima videti sta je sve moguce i sami ce preporucivati dalje ...pa sta mislite kako sam ja ovo saznao , isto od prijatelja koji ima diabetes i koji je uspeo da se skine sa lekova.Ja posle 10 godina kao sto je rekao/la dijabeta probao sam sve i svasta i nista nije radilo , i onda je dosao prijatelj i rekao mi:
" kako to da nisi probao da se hranis sa ovim preparatima ....ja sam za 14 meseci uspeo skroz da se skinem sa lekova"
iskreno moj prvi odgovor je bio " ma daj nemoj da...." ,uzeo sam prvo samo da probam par dana i odlicno sam se osecao , kasnije sam porucio ceo paket za sebe i od tad ga koristimo svi u porodici supruga jednu kombinaciju preparata za mrsavljenje , ja moju za šećer a malome dajemo određenu kombinaciju preparata da poveća imunitet i da se pravilno hrani ...jer je jako puno dece kojima se daju čipsevi,čokolade i slične grickalice i koja su nažalost gojazna ...i onda bolje sprečiti dok nije kasno da ne bi dobili preduslov za dobijanje dijabetisa .....

Za sad Zrenjanin i okolina , ko želi pomoći ću mu gde god da se nalazi u Srbiji ali nisam siguran da mogu ljudima dočarati kako je sve ovo dobro i kako ima efekta preko telefona ili pisanih poruka ....samo zbog toga kažem draže mi je da Vam sve kažem u lice i lično sa ljudima da popričam.
svetiPDJ
Novi član
Novi član

Post od svetiPDJ »

Dragi moji prijatelji ,

i svi Vi koji sumnjate ....
moji rezultati u prethodnih 7 dana su :

ujutro šećer se kretao 5.8 - 6.3
pre ručka 6.0 - 6.7
pre večere 5.7 - 6.9

VAŽNO :
Da napomenem da sam lekove POSLE DORUČKA , PRE RUČKA i POSLE VEČERE IZBACIO !!!! NE KORISTIM IH VIŠE !!!!!

uzimam samo jutarnju dozu pre doručka ..uz redovna merenja i konsultaciju sa svojim doktorom....

Svi koji želite da se osećate bolje i smanjite ili čak skroz regulišete šećer , iskreno bilo bi mi jako žao da ovo ne probate jer DELUJE ....

SVI KOJI SU IZ ZRENJANINA , okolnih sela ili "bližih gradova" nemojte oklevati , zovite me ...evo ostaviću Vam i broj pa da se čujemo 064/3706121 Đorđe Pejkić.....
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Mene licno interesuje o kojem tipu dijabetesa je rijec i od cega se sadrzi ta dijeta, tj kakva su pravila u vezi hrane. Prirodne preparate nema potrebe da pominjete.
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
svetiPDJ
Novi član
Novi član

Post od svetiPDJ »

BoJJo napisao:Mene licno interesuje o kojem tipu dijabetesa je rijec i od cega se sadrzi ta dijeta, tj kakva su pravila u vezi hrane. Prirodne preparate nema potrebe da pominjete.
odgovorio na pp
svetiPDJ
Novi član
Novi član

Post od svetiPDJ »

SVI KOJI SU IZ ZRENJANINA , okolnih sela ili "bližih gradova" nemojte oklevati , zovite me ...evo ostaviću Vam i broj pa da se čujemo 064/3706121 Đorđe Pejkić.....
Odgovori