Podela akkucheck aparata
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Podela akkucheck aparata
Pozvan sam u sredu 19. u dom sindikata ,sala 2 gde ce biti neka predavanja i podela aparata za merenje secera u krvi.Ide li jos neko?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 18, 2006 8:25 am
Pre jedno mesec dana bio sam na nekom pregledu u klinickom centru i tu su me pitali jel hocu da dobijem akkucheck aparat .Ja sam ostavio telefon i pre neki dan me zovu da dodjem u dom sindikata danas u pola jedan,navodno ce dr.lalic odrzati neko predavanje a posle toga ce biti podela aparata...To je sve sto znam ,e sad da li svako moze da dobije i kako ..dodjite danas pa se raspitajte!
-
- Novi član
-
- Novi član
Znaci, neke stvari ipak idu na bolje. I ovde se aparati unazad 10-ak godina dijele besplatno jer proizvodjaci zaradjuju ogromne pare na trakama, dok je cijena aparata za njih sitnica i jednokratna dobit. Ne bi me uopste iznenadilo da u narednih godinu dana bude i vise toga, jer cim pocne jedan - pocnu svi.
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
-
- Novi član
Izgleda da je tako, mada ...
koliko sam ja razumeo pozvani su samo oni koji su bili na spisku datom iz Kliničkog centra.
Tu već može da se čovek zamisli:
ko je sastavljao spisak i po kom kriterijumu?
Na stranu to što se prilikom prozivke za preuzimanje aparata (posle predavanja) videlo da je samo 15-20% upisanih došlo.
Velika količina aparata i trakica je vraćena sa obrazloženjem da će i to biti podeljeno i nekim novim akcijama.
Mislim da je još uvek veliki broj dijabetičara bez aparata i pored ovih akcija koje su sprovedene.
Država treba da smisli neki drugi, mnogo efikasniji način brige o dijabetičarima.
Ipak je za pohvalu.
koliko sam ja razumeo pozvani su samo oni koji su bili na spisku datom iz Kliničkog centra.
Tu već može da se čovek zamisli:
ko je sastavljao spisak i po kom kriterijumu?
Na stranu to što se prilikom prozivke za preuzimanje aparata (posle predavanja) videlo da je samo 15-20% upisanih došlo.
Velika količina aparata i trakica je vraćena sa obrazloženjem da će i to biti podeljeno i nekim novim akcijama.
Mislim da je još uvek veliki broj dijabetičara bez aparata i pored ovih akcija koje su sprovedene.
Država treba da smisli neki drugi, mnogo efikasniji način brige o dijabetičarima.
Ipak je za pohvalu.