14. novembar - Svetski dan dijabetesa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
14. novembar - Svetski dan dijabetesa
14. NOVEMBAR - SVETSKI DAN DIJABETESA 2004 pod temom "GOJAZNOST I DIJABETES" biće obeležen u većim gradovima sveta istog dana u isto vreme! Više informacija o akciji u Beogradu imate na www.diabeta.net. Čekamo Vas! 

-
- Saradnik
- Kontakt:
Društvo za borbu protiv šećerne bolesti će biti aktivno u nedelju 14.11. u Knez Mihajlovoj ulici. Delićemo posebne balone prolaznicima sa namerom da skrenemo pažnju na sve veći broj gojaznih i dijabetičara. Dodjite, makar da delimo balone zajedno! Dobrodošla su i dečica, jer će sa nama biti i klovn Paja, zajedno sa decom dijabetičarima! 

-
- Saradnik
- Kontakt:
Ma ne osudjujem nikoga ko se nije pojavio po onakvom kijametu!
Prosli smo ok, bilo je nevidjeno puno ljudi koji su zeleli da stoje na kisi i vetru i sacekaju svoj red da provere cuker! Nevidjeno!
Sa druge strane, razumljivo, jer je bilo dzabe
Mladih je bilo jako malo, uaaaa.... 
Oko 500 merenja je bilo u Knez Mihajlovoj, a nesto malo manje u Domu sindikata. Mi smo podelili jedno min. 300 balona, mnogi su zeleli koji komad vise da nose deci i unucima
Medjutim, ima jedna interesantna stvar... Postavili smo kutiju za dobrovoljni prilog Drustvu i sta mislite koliko smo zaradili? Citavih 110,50 din i jedan zeton za telefon!! Toliko o nasem narodu... 

Oko 500 merenja je bilo u Knez Mihajlovoj, a nesto malo manje u Domu sindikata. Mi smo podelili jedno min. 300 balona, mnogi su zeleli koji komad vise da nose deci i unucima

-
- Saradnik
- Kontakt:
Aha-ha... Ja sam presrecna kad neko od firmi hoce da pomogne. Sve sto zaradimo ide na stampanje "Partnera" i tako u krug. Nemamo ni prostorije, nego smo podstanari jednom mesecno u Domu ratnih vojnih invalida! Samo taj naziv mi smeta, a kamo li sta drugo. Ali da nam nije tih divnih ljudi tamo, ne bismo ni imali gde da se okupljamo... 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
Trebalo bi malo prodrmati farmaceutske kuće - pa ipak oni na nama lepo zarađuju, a da ne pričam o uvoznicima proizvoda za dijabetičare koji su nenormalno skupi! Pa onda uvoznici glukomera kojima svakog meseca ja sama ostavljam bar po 1500 dinara! Ovo je sve jedan veliki profit i to me najviše ljuti!!!