Pozdrav svima!
Htjedoh samo da se pohvalim time da sam uspio da toliko uzljuljam secer da mi u jednom danu zna skociti od 3 do 23 jedno cetiri do pet minuta. Sve to zahvaljujuci spricevima...komedija. Na svu srecu ostalo mi je jos samo nedelju dana odmora, tako ako budem imao srece, prezivjecu i nazad na pumpu.. Vrh, brate!
Nije sve perfektno
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Nije sve perfektno
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Nije sve perfektno
Izgleda, ili nisi na odmor poneo dovoljno potrošnog materijala, ili si previše grešio????BoJJo napisao:Pozdrav svima!
Htjedoh samo da se pohvalim time da sam uspio da toliko uzljuljam secer da mi u jednom danu zna skociti od 3 do 23 jedno cetiri do pet minuta. Sve to zahvaljujuci spricevima...komedija. Na svu srecu ostalo mi je jos samo nedelju dana odmora, tako ako budem imao srece, prezivjecu i nazad na pumpu.. Vrh, brate!

Preživećeš.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 22, 2005 5:07 pm
Mozda to nije samo do spriceva. Obzirom da kazes da si na letovanju, da li si mozda bar pola sata pre toga intenzivnije plivao ili ronio? Mojoj Danici se slicno desavalo na moru: bude i po 3h u vodi bez pumpe, secer kada izadje iz vode 4-5, a posle 30min. ode na 12-15, bez ikakve hrane u medjuvremenu.
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Re: Nije sve perfektno
Mislila sam da se svakom to moze desiti SAMO TEBI NE!Nekako sam mislila da ti mozesh to uvek drzati pod kontrolomBoJJo napisao:Pozdrav svima!

Pumpa majka! Samo to mogu da kazem. Inace, malo se smirilo kada sam prepolovio Lantus na dvije doze, jutarnju i vecernju, umjesto jedne.
Otkrih Cocktu Light sada kada sam bio dole, nije 100% isti ukus ali je dovoljno dobar s obzirom da moze da se pije neograniceno
Otkrih Cocktu Light sada kada sam bio dole, nije 100% isti ukus ali je dovoljno dobar s obzirom da moze da se pije neograniceno

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 11, 2007 3:03 pm
nije sve perfektno
E ta cocta light je super bila je da se kupi u Merkatoru pre jedno godinu ipo dana i svuda sam je trazila i jedino su je oni imali i onda odjednom i tamo je nije bilo::(((( 

dsara: Pumpu skidam svakog ljeta za godisnji odmor. Jednostavno ne zelim da je imam na tijelu kada sam na plazi, pod vodom, na suncu itd.. osim toga, koristim priliku da se tijelo odmori od dugotrajnih uboda.
boki: da, cockta light je teska za naci.. ja sam je samo vidio na dva mjesta - u interexu u Bijeljini i na benzinskim stanicama u Hrvatskoj. Osim toga imaju samo pakovanja od 0.5l
boki: da, cockta light je teska za naci.. ja sam je samo vidio na dva mjesta - u interexu u Bijeljini i na benzinskim stanicama u Hrvatskoj. Osim toga imaju samo pakovanja od 0.5l