neznam nista al bih volela da znam

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm

neznam nista al bih volela da znam

Post od siki pardik »

nista neznam o dijabetesu i secernim bolestima ali mislim da imam neki problem sto se toga tice.imam 23 godine,slatko nisam nikad volela,niti sam ga jela,jer ako pojedem nesto slatko ja se ispovracam,izvinite na izrazu,ali uvek mi je bilo muka.zato sam slano jela skoro non stop.od prve trudnoce pa do danas(inace to je bilo pre 2 godine) ja bez slatkog ne mogu da zivim,ako ne pojedem danas nesto slatko,pocne da mi se trese celo telo,osecam slabost i neko kao svitkanje pred ocima,a neznam dal to ima veze sa secerom,mada odmah uzmem 6-7 kocki secera sa vodom i posle samo 5-10 min ja se osecam odlicno.imam i nizak pritisak (80/60) i kad mi se jos spusti osecam slicne simptome.nikad nisam merila secer ,mozda su mi merili dok sam bila trudna jer su mi redovno uzimali krv,ali niko mi nista nije rekao,a ovaj problem mi smeta,jer zbog slatkisa me bole zubi a i ponekad mi je toliko lose da nisam sposobna nizasta.hvala unapred na odgovoru.pozdrav
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: neznam nista al bih volela da znam

Post od Diabeta »

Možda patiš od niskog šećera u krvi, a to nije dijabetes u pravom smislu te reči. Ne bi bilo loše da se posavetuješ sa nekim lekarom. U kombinaciji sa niskim pritiskom, nije ni čudo što se tako osećaš.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Odgovori