nestasica apidre
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
nestasica apidre
U Beogradu je trenutno nestasica Apidre. Obzirom da dajem tri puta dnevno Apidru a rezerve su mi pri kraju zna li neko kakva je situacija? Hoce li je biti skoro ili koji drugi insulin moze kao zamena za Apidru?
Re: nestasica apidre
Ako je bitno dugodelujuci koji dajem je lantus...
Fabrika secera; kvalitet: I-; godina proizvodnje: decembar 2009 god.
i ja sam imao sličan problem (vidi nekoliko postova dole)
Problem je u fabrici u Nemačkoj. Po sajtu www.apidra.com do normalizacije snabdevanja će doći u toku prvog kvartala ove godine. Isto su mi rekli i u Sanofi kancelariji u Beogradu
Ja sam se (u poslednji čas) snašao tako što sam uspeo da uzmem karpule na recept, a od doktora koji me vodi sam dobio pen za korišćenje ovih karpula. Kakavo je trenutno stanje u apotekama vezano za karpule - ne znam.
Ukoliko ne nađeš karpule, probaj da nađeš Apidru u "bočici", pa špricevi ...
Mislim da su ove dve opcije ipak lakše nego da te prevode na nove insuline
Problem je u fabrici u Nemačkoj. Po sajtu www.apidra.com do normalizacije snabdevanja će doći u toku prvog kvartala ove godine. Isto su mi rekli i u Sanofi kancelariji u Beogradu
Ja sam se (u poslednji čas) snašao tako što sam uspeo da uzmem karpule na recept, a od doktora koji me vodi sam dobio pen za korišćenje ovih karpula. Kakavo je trenutno stanje u apotekama vezano za karpule - ne znam.
Ukoliko ne nađeš karpule, probaj da nađeš Apidru u "bočici", pa špricevi ...

Mislim da su ove dve opcije ipak lakše nego da te prevode na nove insuline
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Apidra je stigla u zemlju i tokom sl. nedelje bi trebalo da počne distribucija po apotekama.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net