Nasa drzava i odnos prema bolesnima

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Sindjo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 5:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Nasa drzava i odnos prema bolesnima

Post od Sindjo »

Evo, vec dve nedelje pokusavam da dodjem do Optipena i non-stop nailazim na birokratske zavrzlame...u Beogradu vaze jedna, u Cacku druga pravila, socijalno pravi probleme oko refundiranja...sve u svemu, nekada pomislim da bi nasoj drzavi najvise odgovaralo da svi bolesni izvrse kolektivno samoubistvo i ratosiljaju drzavu problema. Zar zaista nije moguce bolesnima bar olaksati muke oko nabavke lekova i pomocnih sredstava??? Kazu ti da ti je neophodan lek u borbi sa dijabetesom (kao npr. Tioktacid), a ovamo ne priznaju refundiranje...ja sam prosle godine za taj lek u Nemackoj dao skoro 300 evra i kada sam sa urednim papirima trazio refundaciju troskova, hladno su me odbili. Sta jos reci???
Od ovog jadikovanja nemam nista ali eto, nek se zna u kakvoj drzavi zivimo, a dijabeticarima to ne treba ni da pricam, nazalost, oni su ve na svojoj kozi sigurno dosta toga iskusili, kao i drugi bolesnici.
ZALOSNO...
Zanima me razmena iskustava u vezi sa dijabetesom. Dijabeticar sam 21 godinu i svako iskustvo drugih u vezi s tim, i svaki koristan savet, uvek dobro dodju.
Odgovori