nabavka NOVORAPIDA

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
dsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 10:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

nabavka NOVORAPIDA

Post od dsara »

Kako resavate problem nabavke Novorapida?Zvala sam Novonordijsk oni kazu da samo proprate insuline ,a apoteke su zaduzene za ostalo.Izgleda da je neki problem sa Velefarmom i drzavnim apotekama. :( Nadala sam se da cemo prelaskom na ovaj insulin resiti nestabilne nivoe secera kod moje cerke koja ima 10 godina.Izgleda da ce jedina varijanta biti da ga kupim u nekoj privatnoj apoteci.One ih naravno imaju. :P
mary
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm

Post od mary »

Postoji 12 državnih apoteka u Beogradu u kojima se može podići insulin. Zar je moguće da ni u jednoj nema Novorapida!!! :( Ako ne znate koje su sve apoteke - mislim na ovih 12 - spisak imate na sajtu www.diabeta.net Probajte da ih kontaktirate telefonom i proverite gde ima ovog insulina
dsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 10:14 pm

nabavka insulina

Post od dsara »

Draga Mary,apotekama odlicno vladam.Nasa je na Vozdovcu Braca Kovac,tamo me uvek gledaju kao da sam pala sa Marsa sa svojim receptima,uvek me upute u Kralja Petra.I tako u krug,ali problem je Novorapid koji retko dolazi u apoteke i na neki volseban nacin ubrzo nestane.Naravno,narucila sam ga u privatnoj apoteci po ceni od 3560din.,pa ako uspem refundiracu ga. :(
Odgovori