Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Kako resavate problem nabavke Novorapida?Zvala sam Novonordijsk oni kazu da samo proprate insuline ,a apoteke su zaduzene za ostalo.Izgleda da je neki problem sa Velefarmom i drzavnim apotekama. Nadala sam se da cemo prelaskom na ovaj insulin resiti nestabilne nivoe secera kod moje cerke koja ima 10 godina.Izgleda da ce jedina varijanta biti da ga kupim u nekoj privatnoj apoteci.One ih naravno imaju.
Postoji 12 državnih apoteka u Beogradu u kojima se može podići insulin. Zar je moguće da ni u jednoj nema Novorapida!!! Ako ne znate koje su sve apoteke - mislim na ovih 12 - spisak imate na sajtu www.diabeta.net Probajte da ih kontaktirate telefonom i proverite gde ima ovog insulina
Draga Mary,apotekama odlicno vladam.Nasa je na Vozdovcu Braca Kovac,tamo me uvek gledaju kao da sam pala sa Marsa sa svojim receptima,uvek me upute u Kralja Petra.I tako u krug,ali problem je Novorapid koji retko dolazi u apoteke i na neki volseban nacin ubrzo nestane.Naravno,narucila sam ga u privatnoj apoteci po ceni od 3560din.,pa ako uspem refundiracu ga.