Moj džepni pankreas - Život sa insulinskom pumpom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Moj džepni pankreas - Život sa insulinskom pumpom
Danas je na beogradskom sajmu predstavljena knjiga "Moj džepni pankreas - Život sa insulinskom pumpom". Nakon sajma biće je u nekoliko knjižara u gradu, a i šire. Namenjena je i korisnicima pumpe i osobama na 4 i više doza, a autor je moja malenkost 

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 7:27 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 27, 2006 11:01 pm
-
- Saradnik
- Kontakt:
HVALA VAM SVIMA na podršci i čestitkama!
Knjiga je osmišljena tako da se kroz teoriju koju moramo savladati, provlače lična iskustva i ono što sam zapažala tokom korišćenja pumpe.
Za sve detalje oko knjige najbolje je da mi pošaljete mail na [email protected]
Nadam se da će vam biti od koristi, zato sam je i pisala
Za one koje su kritički raspoloženi, sa zadovoljstvom ću poslati knjigu, samo neka mi proslede adresu
Takođe, oni koji nameravaju da dođu na Svetski dan 16.11., imaće priliku da se upoznaju sa knjigom.

Knjiga je osmišljena tako da se kroz teoriju koju moramo savladati, provlače lična iskustva i ono što sam zapažala tokom korišćenja pumpe.
Za sve detalje oko knjige najbolje je da mi pošaljete mail na [email protected]
Nadam se da će vam biti od koristi, zato sam je i pisala

Takođe, oni koji nameravaju da dođu na Svetski dan 16.11., imaće priliku da se upoznaju sa knjigom.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Bio sam danas na proslavi svetskog dana borbe protiv diabetesa i imao zadovoljstvo da pogledam knjigu - a kasnije je i citao u autobusu. Knjiga je odlicna, veoma dobar informator i vodic i za pacijente sa insulinskom pumpom, ali i za sve druge dijabeticare i lekare koji se bave lecenjem dijabetesa.
Pozdrav!
Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Saradnik
- Kontakt:
Hvala vam puno !!!
Ovo mi je najveća nagrada!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm
Izuzetno detaljan skup informacija ! Bravo Stela! Ja sam izmedju ostalog sebi nasla TEST BAZALNE DOZE koji nameravam uskoro da primenim jer je to ono sto mi je bilo potrebno bas.
Knjiga je dragocena i takva je mogla biti napisana samo iz licnog iskustva.
Izdvojila bih jednu tvoju recenicu koja mi se dopala jako:
"Ukratko, sa insulinskom pumpom mozete obavljati sve ono sto i sa injekcijama, ali i ono sto biste zeleli da radite u slucaju da nemate secernu bolest"
Knjiga je dragocena i takva je mogla biti napisana samo iz licnog iskustva.
Izdvojila bih jednu tvoju recenicu koja mi se dopala jako:
"Ukratko, sa insulinskom pumpom mozete obavljati sve ono sto i sa injekcijama, ali i ono sto biste zeleli da radite u slucaju da nemate secernu bolest"
sve na jednom mestu
Cim sam dobila knjigu procitala sam je i konstatovala da je Stela na jednom mestu sazeto prikazala sve vrlo vazne delove mozaika koji se zove zivot sa dijabetesom i insulinskom pumpom. Inace sam skupila dosta literature o dijabetesu ( kao verovatno i svi ostali) informisala se preko Interneta na 100 raznih sajtova, sada sam trebala da prenesem svoje znanje ( teoretsko) na supruga kako bi mogao da mi pomogne oko ( ispravnog) vodjenja dijabetesa nase cerke i kada me je pitao, dobro daj mi da procitam, sta imas, ja sam kratko razmisljala, setila se one gomile odstampanih Internet srana i odjednom se setila: Evo ti ova knjiga, tu sve pise, i stvarno vrlo kratko, koncizno, prakticno i jednostavno ( a pomaze, verujte), naravno da je ovo i pohvala Steli ali ne samo to, ova knjiga jeste stvarno velika pomoc svima nama koji smo u tom krugu, i za mene je postala dzepni prirucnik koji ce da ide sa mnom gde god smo moja cerka i ja, Stela hvala ti.
-
- Saradnik
- Kontakt:
Hvala i vama, puno, puno! Drago mi je da sam uradila pravu stvar za sve nas 

Pozdrav svima i srecna nova (internacionalna) godina!
Stela, samo da ti javim da sam dobio knjigu, tj dosla je na moju adresu u Svedsku prije 10-ak dana, tako da ce starci da mi je donesu ovamo prekosutra. Mama je malo citala i imala je samo pozitivne komentare.
Stela, samo da ti javim da sam dobio knjigu, tj dosla je na moju adresu u Svedsku prije 10-ak dana, tako da ce starci da mi je donesu ovamo prekosutra. Mama je malo citala i imala je samo pozitivne komentare.
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.