Da li je moguce??

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
amelil
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 26, 2012 6:28 pm

Da li je moguce??

Post od amelil »

Imam jedno pitanje..naime, imam veliki problem sa maljama, radila sam sve analize hormona i svi nalazi su u redu. Medjutim, rekli su mi da izmedju ostalog proverim i secer..bila sam u laboratoriji gde sam popila onu veliku casu vode na svakih 5 minuta su mi iz prsta proveravali visinu secera i sve je bilo ok. Moja majka je dijabeticar i primetila sam i kod sebe slicne simptome. Rastresem se i malaksam ponekad, suse mi se usta, doduse ne trcim u wc non stop, ali takodje desava mi se da mi ponekad npr.gore tabani. Neke simptome kao da imam, a neke nemam..ne znam o cemu se radi, htela bih samo da otkrijem uzrok maljavosti i da, ako je dijabetes u pitanju, sto pre pocnem da drzim stvari pod kontrolom. Medjutim, zanima me da li je moguce da se npr.dijabetes teze otkrije? Da li se on odmah ustanovi ili ponekad analize mogu da ne daju bas tacne rezultate..?? Da napomenem, jednom prilikom sam se bila nesto iznervirala i nisam se osecala fizicki dobro, izmerila sam sebi secer bio je 16. Da li moze i osobama koje nisu dijabeticar tako da skoci..ili ne?? Molim vas posavetujte me. Unapred hvala na odgovorima.
Odgovori