Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Da li iko zna da se u nasu lepu zemlju radi daljih istraivanja vratio Miodrag stojkovic?Posto ako sam shvatila poznaje ga Sladjana pa ako je ikako moguce nek nam nesto detaljnije napise na tu temu ako stupi u kontakt sa njim.Unapred hvala
P.S. A i dijabeta moze da ga pozove u emisiju?! Pa da objavi intervju na ssajtu,zar ne?
Upoznalo ga je nas nekoliko dijabeticara tip 1 na nekom simpozijumu u Hajatu pre skoro godinu i po dana i pricali smo o tome da ce imati potpunu podrsku od strane udruzenja dijabeticara. Covek je genije, stvarno... Objavili smo njegov tekst u "Partneru", koji ste mogli da citate i na sajtu.
nas naucnik koji radi na nadamo se trajnom izlecenju dijabetesa i drugih bolesti kojima ce pomoci tzv. kloniranje maticnih celija pomocu kojih se brisu geni raznih bolesti( ako sam ja dobro razumela)
DIVNO!BRAVO ZA GENIJA!Ali,da li znate da ce i sa tim poceti za 5-10 godina.Za sada ce raditi na sterilitetu,a dijabet I je jos u fazi laboratorijskog ispitivanja.Ocuvajmo organizme do tada ,pa u red u Leskovac!
Ja sam se prva javila da budem zamorče - još pre godinu dana kada sam i ja imala tu sreću da upoznam profesora.
Nego imam predlog - može li udruženje dijabetičara da predloži profesora za nagradu Karić fondacije. Baš danas čitam da je izašao konkurs za istu.
Mislim da on to zaista zaslužuje!!!
mary napisao:Ja sam se prva javila da budem zamorče - još pre godinu dana kada sam i ja imala tu sreću da upoznam profesora.
Nego imam predlog - može li udruženje dijabetičara da predloži profesora za nagradu Karić fondacije. Baš danas čitam da je izašao konkurs za istu.
Mislim da on to zaista zaslužuje!!!
Karic fondacija se trenutno nalazi u malo zeznutoj situaciji
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.