mala pomoc vezana za insulinsku pumpu

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
boki.m
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 11, 2007 3:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

mala pomoc vezana za insulinsku pumpu

Post od boki.m »

Pzdrav svima,ja sam relativno nova na ovom forumu(nisam ni znala da postoji ovaj forum i ako sam dijabeticar vec 18 god.
Ima pitanje za Dijabetu.Da li postoji bilo koji nacin da dobijem insulinsku pumpu u Nemanjinoj,ja vec dve godine pokusavam da je dobijem i non stop me odbijaju,stigla sam i na drugostepenu komisiju.
Nemogu nikako da ispunim jednu od stvaki za dobijanje pumpe zato sto mi je Hba1C stalno oko 7,1-7,4(oni nisu realni,zato sto ja jako,alo jako cesto imam hipo,tako da ti rezultati nisu realni).Mene vodi dok.Danijela Draskovic na odeljenju kod Katarine Lalic i ona ima je napisala objasnjenje zato su mi takvi hba1c.Ali oni to neprihvataju i stalno me odbijaju,a ja vec ima probleme za bubrezima,ocima,nogama(ima 29god).Pre 3 god sam imala prekid trudnoce u 22nedelji trudnoci,jedva sam se oporavila(bila je katastrofalna situacija,posto je trudnoica kasno otkrivena,a trudnoica je prekinuta zbog mog zdravstvenog stanja!!).Pre dve god. su mi saopstili da necu moci da imam decu(ustvari mi se ne preporucuje posto cu tesko moci da iznesem trudnocu).
Pa me sada zanima kako ja mogu da dodjem do insulinske pumpe?
:roll:
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Poslaću ti privatnu poruku :wink:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am

Re: mala pomoc vezana za insulinsku pumpu

Post od Zemunac »

boki.m napisao:Pzdrav svima,ja sam relativno nova na ovom forumu(nisam ni znala da postoji ovaj forum i ako sam dijabeticar vec 18 god.
Ima pitanje za Dijabetu.Da li postoji bilo koji nacin da dobijem insulinsku pumpu u Nemanjinoj,ja vec dve godine pokusavam da je dobijem i non stop me odbijaju,stigla sam i na drugostepenu komisiju.
Nemogu nikako da ispunim jednu od stvaki za dobijanje pumpe zato sto mi je Hba1C stalno oko 7,1-7,4(oni nisu realni,zato sto ja jako,alo jako cesto imam hipo,tako da ti rezultati nisu realni).Mene vodi dok.Danijela Draskovic na odeljenju kod Katarine Lalic i ona ima je napisala objasnjenje zato su mi takvi hba1c.Ali oni to neprihvataju i stalno me odbijaju,a ja vec ima probleme za bubrezima,ocima,nogama(ima 29god).Pre 3 god sam imala prekid trudnoce u 22nedelji trudnoci,jedva sam se oporavila(bila je katastrofalna situacija,posto je trudnoica kasno otkrivena,a trudnoica je prekinuta zbog mog zdravstvenog stanja!!).Pre dve god. su mi saopstili da necu moci da imam decu(ustvari mi se ne preporucuje posto cu tesko moci da iznesem trudnocu).
Pa me sada zanima kako ja mogu da dodjem do insulinske pumpe?
:roll:
No coment !!!

"Jaka" Vlada !!!

Donacija? DA.
A šta dalje???
Potrošni materijal za pumpu?> 200-250 €/mesec ???

Ministarstvo/RZZO ?!!!!

ODGOVOR ???!!!

Premijeru, Ministre, Poslanici,... Odrešite kesu. Za Vas je to, tako i tako, fruštuk!!! Mislim, u skupštinskom restoranu!

Spavajte mirno. U Ime Naroda!

PS: Hba1c: 7,1-7,4? Ma šta zna dete šta je tona???

I još jednom. "Dobar dan Tugo" :evil:
Odgovori