lantus
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 11:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moj Tomas je od dijagnoze (imao je 3.5 godina, jun 2006) na Lantusu. Ziveli smo tada u Juznoj Africi. U pocetku smo, po savetu doktora, Lantus davali uvece. Kada smo promenili i poceli da mu dajemo ujutru ( 6 sati) Hba1c mu se poboljsao drasticno ( sa 7.4 na 6.4).
Za sada (vise od 2 godine od diajgnoze) nemam primedbi na Lantus. Uvek ga dajemo u guzu.
Za sada (vise od 2 godine od diajgnoze) nemam primedbi na Lantus. Uvek ga dajemo u guzu.
Tomas...Toma kao u Selo gori?tomasovamama napisao:Moj Tomas je od dijagnoze (imao je 3.5 godina, jun 2006) na Lantusu. Ziveli smo tada u Juznoj Africi. U pocetku smo, po savetu doktora, Lantus davali uvece. Kada smo promenili i poceli da mu dajemo ujutru ( 6 sati) Hba1c mu se poboljsao drasticno ( sa 7.4 na 6.4).

Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
- MRKI_NS_89
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 23, 2009 1:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Iako se mozda kasno ukljucujem u temu,moram da napomenen da sam jedan od prvih pacijenata sa nasih prostora koji je u terapiji poceo da koristi lantus!!!
vec prvih par dana sam primetio promene,naravno,na bolje! Nivo secera u krvi se spustio na normalne vrednosti,a ja sam se osecao bolje.
vec prvih par dana sam primetio promene,naravno,na bolje! Nivo secera u krvi se spustio na normalne vrednosti,a ja sam se osecao bolje.
Konfabulacija je moj najbolji prijatelj koji mi uvek veruje !