Korupcija u udruženjima
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Korupcija u udruženjima
Evo i ovo je srodna tema, zar ne? Šta mislite, ima li je? U mom udruženju teško, ali postoji veeeelike naznake da u pojedinim udruženjma cveta... 

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 05, 2005 10:59 pm
- Kontakt:
Pa neznam bas ali nikako da odem do ovog u Nisu. Rade samo sredom od 10 do 13 valjda al nikako da se nadjem po gradu u to vreme i da odem. Ali mi nekako izgleda neoragnizovano cim rade samo 1 dan u nedelji i to 3 sata, ali valjda cu otici i do njih, cisto da vidim sta se radi! Ali ne vidim za sta bi tu moglo da se podmicuje?
Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala.Praznina strasna praznina u mojoj glavi ispunjavala je moje trulo telo.
-
- Saradnik
- Kontakt:
Pa, recimo, da ti nude proizvode da prodaješ preko udruženja. To im je direktna ciljna grupa, pa što da ne? 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 05, 2005 10:59 pm
- Kontakt:
Cula sam da su nudili lekarima pa 10 - 20 evra za svakog pacijenta koga ce da prevedu na lantus ili neki od ovih novijih insulina (nisam sigurna koji)! To je bilo jos dok su recepte pisali endokrinolozi. Isla za recept, moja doktorka nije bila tu, a dezurna me pitala da li bi presla na novi i kad sam otisla kod moje doktorke objasnila mi je o cemu se radi! Mada ne sumnjam da je ima svuda, pa Srbi smo, kod nas ce uvek toga imati!
Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala.Praznina strasna praznina u mojoj glavi ispunjavala je moje trulo telo.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Pa toga nema samo u udruzenjima,ima gde hoces.Dodje neko iz neke farmaceutske kuce,dogovori se sa dr-om da ovaj stalno izdaje recepte ili jos bolje,prepisuje da ljudi kupuju neke lekove koji ne idu na recept.Dr to i uradi a zauzvrat dobije placene seminare,procenat itd.Ima je i te kako.Verovatno i u nekim udruzenjima ima nekoga ko je uvideo da moze malo i da se zaradi.
-
- Saradnik
- Kontakt:
Tema je toliko srodna, da ne znam da li da nastavimo pod "Korupcija u zdravstvu"... Jako sam protiv bilo kakve vrste korupcije pa se jezim na to sta se sve desava...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 7:27 pm
u novom sadu
Korupcije ima u nasem drustvu svuda,pa verovatno i u udruzenjima.To sam tako stereotipno napisala,medjutim mislim da je nema u udruzenjima,jar tu se angazuju ljudi entuzijasti i humanisti.Tu nema velikih para,a i treba biti tako perfidan pa manipulisati sa ljudima koji su se prekalili u zivotu.U Novom Sadu korupcije sigurno nema,oni su mi izasli u susret kad mi je bilo tesko i pomogli da se snadjem u pocetku.Mi sto ne mozemo da se aktiviramo i ako nasedamo na reklame nemamo prava da ocenjujemo.Svako neka radi po svojoj savesti!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm
PERFIDNO BRISANJE PORUKE
Vrlo je perfidno sto je obrisana moja poruka koja se odnosila na OVU TEMU i stanju u Drustvu dijabeticara Beograda.Da li mislite da cete dugo uspeti da svojim polozajem na forumu OGRANICAVATE informacije i misljenje drugih forumasa,.za slucaj da Vam se ne svidja napisano,i ako je samo deo onoga stoje trebalo napisati a u potpunosti je u skladu sa temom. Da li mesto adminstratora foruma dozvoljava ovakvo ponasanje/
-
- Saradnik
- Kontakt:
Mišljenje je jedno, a direktno vređanje bez osnova je drugo. Dovoljno ste štete naneli udruženju i ja ne dozvoljavam takvo ponašanje. Šaljem Vam i pismo našeg Društva, očekujte ga u sandučetu. Godinama unazad imate samo kritike na naš rad i prozivate sve i svakoga. Ako ne možete da pomognete, onda nam barem nemojte odmagati. Hvala.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm
na sajtu www.diabeta.net, zvanicno je objavljeno da sam iskljucen iz Drustva dijabeticara Beograda,posto je moj post,koji se odnosio na ovo Drustvo, a ciji je pretsednik Diabeta, obrisan sa ove teme, i upotrebljen kao podloga da sam krsio statut drustva.Zasto je obrisan i zasto nije upotrebljen za komentar ucesnicima foruma za ocenu.? U navodima je izneseno niz potpuno pausalnih ocena ,bez ijednog primera i bez mogucnosti da prisustvujem sastanku na kome sam iskljucen, a clan sam drustva 11 godina..Cak i bez pravnog leka za mogucu zalbu.Bas demokratski.Diabeta brise post koji se odnosi na njeno drustvo,naravno nema sukoba interesa. Mislim da ce i sudbina ovog posta biti ista kao i obrisanog,mozda ce mi biti i onemogucen pristup forumu.
Zbog svoje teske bolesti i godina,kao i dozivljene nepravde i stresa,nesmem vise da se bavim ovom temom.ma da su svi moji postupci bili u nameri da poboljsam rad drustva.
Zbog svoje teske bolesti i godina,kao i dozivljene nepravde i stresa,nesmem vise da se bavim ovom temom.ma da su svi moji postupci bili u nameri da poboljsam rad drustva.