Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Posto smo ponovo svedoci velikog naucnog napretka naseg dr Miodraga Stojkovica, predlazem da se malo "razmrdamo" po tom pitanju i vidimo koliko smo za ili protiv kloniranja maticnih celija u cilju izlecenja teskih oboljenja, pa i dijabetesa!
Tema je stvarno vruca, ali, kao i obicno, nauka ce pregaziti sve ograde, i kloniranje je nasa izvesna skora buducnost, ne samo celija, vec i kompletnih bica, ili sta vec; hteli mi to ili ne.
masta radi svasta ali ako se sve to iskoristi pozitivno za opstenarodnu idilu sto da ne svi volimo da smo zdravi i da zivimo sto je duze moguce sto zbog sebe to i zbog sto duzeg zivota pored osoba koje volimo.Tako da sam ja za jedno DA i ako znam da ce se sve to koristiti u razne svrhe.....
Ja lepo ne mogu da verujem da postoji mogucnost da posle 30 godina ne budem vise dijabeticar! Neka to bude za 5-10 godina, ali me fenomenalno pokrece ta ideja! Bitno je samo da sada svi damo sve od sebe da sacuvamo svoje organizme sto je vise moguce, jer treba "poziveti" i posle intervencije!
Ako pronadju nadam se resenje za izlecenje Dijabetesa, a Stojkovic je nas covek, postoje sanse da ga ne sacekamo poslednji, a period od 5-10g.je po meni takodje sasvim prihvatljiv
Na moje cestitke povodom novih dostignuca odgovorio mi je bukvalno ovako: "cao stela, hvala Ti na cestitkama, jeste videli sta rade korejanci? sve u svemu polako ali sigurno idemo napred.
puno pozdrava iz engleske i nadam se do uskoro, miodrag"
Ja sam svakako za!!! Imala sam tu sreću da se kao i Stela sretnem sa doktorom i mislim da definitivno treba podržati ono čime se bavi. Meni to izgleda kao karta za zdrav život i verujte da bih pristala da budem čak i zamorče za ispitivanja.
Ne znam da li ste čuli ali dobio je prostor za kliniku u Leskovcu što mene jako raduje!
JOŠ SAMO DA UTIČEMO NA NAŠ ZAKON I SVE ĆE BITI O.K.
dozvolice ako se ikom od tih koji se pitaju neko desi u familiji nesto sto mogu da rese samo na taj nacin mi smo prokleta nacija.Niko nista ne shvata za ozbiljno dok ga ne strefi nesto nazalos ruzno.....Pa sta nam preostaje ako ikako budemo mogli naravno da cemo uticati na sve zivo i nezivo....
Ako podignemo na noge sve ljude kojima ce ovakva vrsta lecenja znaciti zivot, u smislu da stanu iza "da" svojim potpisom, mislim da cemo na elegantan nacin moi da uticemo na izmenu propisa... ili sam optimista?
Kao sto znate niti smo bili niti cemo biti civilizovan narod ali sve varijante su u opticaju kako se kaze"Ako nece milom onda ce silom" kako god bilo samo da uspe i to sto pre.Danas sam slusala da ce sa gospodinom Miodragom biti neki intervju elektronskog tipa tako bar kazu ovi sa Studija B i to sutra . Da ce pricati nasi najstrucniji sa VMA i drugih klinika pa cucemo sta kazu.....
nisam stigla da gledam ali mozda moze da se zove studio b pa da se pitaju da ponove emisiju ako je i bilo jer cesto se zaborave...pa najave nesto a ni ne puste