Pa ne bih se bas slozila da je u Vrnjackoj banji sjajno.
Ja sam bila prosle godine tj dobila kao novootkriveni dijabeticar i prosla sam katastrofalno! Kad se samo setim tih mesec dana su mi bili strasni.
Ja ionako nista nisam znala o tome otisla posle 2 meseca.
Ja sam tamo otisla sa terapijom Insulatard 20 samo ujutru i secer mi nije prelazio 9 a vratila se sa Insulatardom 18 ujutru i 6 uvece s tim sto mi je prosek bio negde oko 12. Uzmu ti krv na 5-6 dana ujutru a rezultati stignu oko 4 popodne a profil su mi radili za mesec dana 2 puta, posle 20 dana i kad sam posla kuci.
Hrana je katastrofalna, a kuci sam dosla sa modricama na rukama jer su mi tu davali insulin, pa ja kao pocetnik nisam napravila nijednu modricu za dva meseca.
Inace sam bila u onom stacionaru u brdu i tu sam doplatila nesecam se koliko bese a za Merkur je trebalo da se doplati jos toliko, ali da sam znala platila bih jer mislim da je dole mnogo bolje.
Sada sam naucila pa za sledeci put znam bolje plati i troduplo ali bar se vrati normalan

Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala.Praznina strasna praznina u mojoj glavi ispunjavala je moje trulo telo.