Hvala i od mene, zaista su preterali sa cenama, trgovci i njihova posla...
Juče sam dobio 2 X 50 kom. tračica za BAYER aparat CONTOUR, meni ne odgovaraju.
Mogu da ih vratim u Nemačku da mi ih zamene, ali možda neko koristi taj aparat pa bih sa njim zamenio za tračice za AcuCheck-aktive
jeftinije trakice?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
Re: jeftinije trakice?
@Diabeta,
@Petarpera
Ništa mi nije jasno, danas sam zvao telefonom U Beogradu, apoteka Baofarm kod Đerma, B. Krsmanovića 14, ima trake za AcuChek Active, ali nije ta cena koju ste naveli nego 2.400,00 dinara.
Diabeta je napisala 17. januara da su 1.699,00, a Petarpera 20.januara.
Danas 23.Januara su 2.400,00 dinara ????
@Petarpera
Ništa mi nije jasno, danas sam zvao telefonom U Beogradu, apoteka Baofarm kod Đerma, B. Krsmanovića 14, ima trake za AcuChek Active, ali nije ta cena koju ste naveli nego 2.400,00 dinara.
Diabeta je napisala 17. januara da su 1.699,00, a Petarpera 20.januara.
Danas 23.Januara su 2.400,00 dinara ????
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 10, 2012 4:27 am
- Kontakt:
Mora da si zvao pogrešan broj telefona, ja sam zvao ovaj br 011 242 6998, i poslao rođaka da mi kupi. Inače u Novom Sadu su 1450din. Stvarno mi nije jasno kako je moguća tolika razlika u cenama?!

Zovem "Baofarm" Beograd na broj 0112106800 tračice su 2.400,00
Zovem "Baofarm" Beograd na broj 0112426998 tračice su 1.699,00, kako si i napisao.
Uglavnom...

-
- Novi član
- Kontakt:
A pozoveš li ovu apoteku 021/400-969, koštaće 1450 

Zna li neko gde su najpovoljnije trakice Precision Xtra plus i lancete za isti aparat?
Skoro mi je jedan pacijent rekao da je nabavio trake Precision Xtra po 1500 dinara u nekoj od drzavnih apoteka NS. Probajte u onima koje imaju insulin, Eskulap, 23.oktobar, Sajmiste, Petrovaradin ili sl.
Cene su na zalost neuskladjene kao i kod ostale robe na nasem trzistu, tako da treba biti uporan u trazenju. Jos jedna stvar da covek ne poveruje jeste da su cene fotometrijskih traka stare tehnologije negde cak i skuplje od biosenzorskih traka nove tehnologije. Ima svega, samo se dobro informisite pre nego krenete u upotrebu tehnologije. Informacije su danas mnogo dostupnije i na internetu i na drugim medijima.
Inace su svuda skupe tracice za SUK. Mislim da su u zemljama u okruzenju trake na recept i u slobodnoj prodaji ujednacene, samo one na recept placa drzava za pacijenta sa pravom na iste. Nadamo se skorom pojeftinjenju.
Cene su na zalost neuskladjene kao i kod ostale robe na nasem trzistu, tako da treba biti uporan u trazenju. Jos jedna stvar da covek ne poveruje jeste da su cene fotometrijskih traka stare tehnologije negde cak i skuplje od biosenzorskih traka nove tehnologije. Ima svega, samo se dobro informisite pre nego krenete u upotrebu tehnologije. Informacije su danas mnogo dostupnije i na internetu i na drugim medijima.
Inace su svuda skupe tracice za SUK. Mislim da su u zemljama u okruzenju trake na recept i u slobodnoj prodaji ujednacene, samo one na recept placa drzava za pacijenta sa pravom na iste. Nadamo se skorom pojeftinjenju.
-
- Novi član
- Kontakt:
Zna li neko gde se trenutno mogu kupiti najjevtinije trakice za accu check active aparat?
Eventualno ako postoji neka jevtinija ali provereno pouzdana alternativa
Eventualno ako postoji neka jevtinija ali provereno pouzdana alternativa