istrazivanje o porodicama u kojima je dete obolelo od Diabet

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
mina pejic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 06, 2008 5:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

istrazivanje o porodicama u kojima je dete obolelo od Diabet

Post od mina pejic »

Dobar dan svima,
zovem se Mina Pejic i apsolvent sam psihologije na Filoyofskom fakultetu u Beogradu.
Ja bih zelela da uradim diplomski rad koji bi se bavio problemima, teshkocama, novim zadacima i ulogama u porodicama u kojima je dete obolelo od Diabeta (stecenog oblika).
Medjutim bez pomoci vas, roditelja, to bi bilo nemoguce.
Ja bih volela da u formi intervjua, saznam sto vise o tome kako je bolest deteta uticala na vasu porodicu, koje su to nove obaveze i dnevni zadaci koje imate, kakva je podela obaveza, koje su najvece teshkoce koje imate...
Pretpostavljam da postoji otpor da se o tome razgovara, ali cilj mog rada bi bio pravljanje broshure ili plana strategije pomoci i podrshke za sve porodice u kojima je nekom od clanova utvrdjen Diabet.
Molim Vas za vashu pomoc i iskreno se nadam da cete i vi imati koristi od mog rada
Srdacan pozdrav
Mina Pejic
mina pejic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 06, 2008 5:44 pm

Post od mina pejic »

Mozete me kontaktirati na forumu ili na email: [email protected]

Hvala unapred
duskob
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 1:06 am

odgovor

Post od duskob »

Stavljam se na raspolaganje studenima vezano za rad na temu diabetes kod djece i odnosi u porodici dijabeticara,kao i sve drugo s tim,naravno na osnovu sopstvenog iskustva.Kcerka sada ima 9 godina ,a sa 24 mjeseca je dobila diabetes tip1,naravno neutvrdjenog porijekla i uzroka.[/b]
dddddddddddddddd
Odgovori