iskustvo sa poliklinikom dr. ristic

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
lorra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 4:46 pm

iskustvo sa poliklinikom dr. ristic

Post od lorra »

Interesuje me da li neko sa foruma ima iskustva sa endokrinolozima poliklinike dr. ristic. Naravno ukoliko ima da li su pozitivna.
dasa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 12:52 pm

Post od dasa »

Bila sam dva puta u toj poliklinici kod dr Violete Vukicevic, endokrinologa. Deluje mi o.k. Nisam imala nikakvu terapiju - ginekolog me je uputio zbog sumnje na gestacijski dijabetes.
Pokusavala sam par dana da zakazem na drzavnim klinikama, ali bih tamo dosla na red tek za 2-3 meseca, bez obzira sto sam trudnica. Nisam imala nikakvu preporuku za tu kliniku ili navedenu doktorku, nasla sam telefon u oglasima, pa ne znam ni kakvi su im rezultati u lecenju pacijenata, a ni koliko su im strucni endokrinolozi. Moje iskustvo je prijatno, ali se ogradjujem, jer me nisu lecili. Uradili su mi analize koje je i moj ginekolog predlagao i posle toga sam dobila savet kako da se ponasam.
Svako dobro.
Dasa
Odgovori