Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Na žalost nema!!!! Ali veruj mi dijabeta ti je najbolji izvor informacija jer ima poduži dijabetičarski staž i lično iskustvo sa mnogim komplikacijama. Ona je sada na ins. pumpi i bolje joj je. Čini mi se da se ipak najviše uči od drugih dijabetičara Lekari su OK ali lično iskustvo je ipak nešto drugo!
Najbolje bi bilo obavestiti ih na neki nacin za ovaj forum,pa da sami naprave jednu temu u kojoj bi nam delili savete i davali odgovore. Kad odem na kontrolu tolika je guzva da nestigem ni da pitam doktora ono sto me interesuje.Ovako bi bilo odlicno,kolektivna terapija.Neka zivi ovaj forum dugo a imi zajedno sa njim
Trebalo bi ih nekako obavestiti.Njima na volju i cast,dali ce neko nekad nesto otcukati ili ne.Nisam mislio da ih svakodnevno mi smaramo pitanjima,nego po njihovoj volji ako ko`sta ima da kaze da to moze i da uradi.