Hvala i dobrodosli!

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta

Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Hvala i dobrodosli!

Post od Diabeta »

Zelela bih da se najtoplije zahvalim urednicima ovog foruma, koji su imali dobru volju da nama, dijabeticarima, ustupe posebnu sekciju na ovu temu, putem koje cemo moci da razmenjujemo informacije i iskustva. Konkretno, u nasoj maloj zemljici (namerni pleonazam) sve ukupno ima oko 200.000 "slatkisa", verovali ili ne! :roll:
Ja sam dijabeticar tip 1 vec vise 28 godina i znam skoro sve sto se moze znati o okviru ove oblasti. Autor sam i urednik prvog i jedinog domaceg sajta (www.diabeta.net) i predsednik Drustva za borbu protiv secerne bolesti grada Beograda. Zelela bih da na ovom forumu razgovaram sa svima na temu dijabetesa iz svih mogucih uglova, jer svako nosi svoja saznanja i iskustva koja drugima mogu mnogo pomoci! Pisite! :D
Indijaner
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 12, 2004 1:44 am

Post od Indijaner »

Hvala i dobrodosli!Bolje vas nasli.Hvala i tebi Diabeta posto si ti verovatno najzasluznija za dobijanje ove sekcije.
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Joj puno fala, ali meni je tako nezgodno kad me svi hvalite! :D Ja sam zahvalna ljudima sa ovog sajta sto su imali sluha da nam omoguce da blebecemo o stvarima koje nas muce. Moja zamisao je bila da imamo klub mladih, znaci neki kafic gde bismo se stastajali, upoznavali i razmenjivali sve i svasta, ali mozda je ovako komfornije? :wink: Na kraju, uvek mozemo i na pice i na forum! :lol:
Indijaner
Novi član
Novi član

Post od Indijaner »

Da da.Dobr je ovaj forum.Dodje kao neka kolektivna terapija.Lepo je sto postoji. :wink:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Najveci je problem sto psiholoska podrska u nasim slucajevima ne postoji, a toliko je potrebna. Makar da, ovako kao mi, popricas sa nekim otvoreno o tome sta te muci. Nas zdravstveni sistem to jos uvek ne podrzava, kao u svetu gde postoje razne "radionice"... :-?
mary
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm

Post od mary »

Pa dijabeta kada ovp još malo zaživi i možemo da se viđamo u nekom kafiću. meni je žao jer sam zaključila da ljudi u drugim gradovima imaju jako slabo razvijenu komunikaciju. Pa koliko sam čula klub dijabetičara u Valjevu ima samo 10-ak članova! :cry:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Dobro je i da imaju klub! U nekim gradovima se nista ne radi po tom pitanju... :(
mary
Aktivan član
Aktivan član

Post od mary »

Šteta! zar ne bi bilo lepše da kao nemačka udruženja funkcionišemo savršeno do te mere da možemo i na izbore da utičemo a time i imamo mogućnost da se izborimo za bolje uslove za lečenje dijabetičara! :cry:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

To je moj san. Za pocetak kupite "Vreme" koje izlazi sada u cetvrtak, objasnila sam na sta mi se ljudi sve zale i koje su rupe u nasem sistemu. Ne znam da li je iko o tome do sada tako "lajao" ali ja se nicega ne bojim i jedini mi je cilj podizanje kvaliteta zivota dijabeticara i zastupam samo nase interese! :D
Indijaner
Novi član
Novi član

Post od Indijaner »

Samo napred.Uz tebe smo!! :roll:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Hocete li da me posecujete ako me strpaju tamo negde zbog "lazne klevete"? :lol: :lol: :lol:
mary
Aktivan član
Aktivan član

Post od mary »

Ma naćićemo ti najboljeg advokata u gradu!!! Ma ne mogu ti ništa - ako si pričala o zdravstvu imam ja vezu i to ministarsku!!! :D :D :D
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Definitino cemo da promenimo svet, vidim ja!! :lol: :lol: :lol:
Lee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 26, 2004 1:58 am

Post od Lee »

STELU ZA PREDSEDNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citao sam clanak i odlican je.Diabetin deo je posebno dobar za nas i nadam ce da ce biti jos toga.
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

:D :D :D :D :D :D :D :D Ja to vec i jesam, jednog udruzenja dijabeticara.... :D :D :D
Odgovori