Postovani,
zovem se Maja i deli me diplomski rad do zvanja psihologa.
Moj otac je dijabeticar pa me je zaintrigiralo da saznam sto vise o dijabetesu, a tema mog diplomskog rada se bavi otkrivanjem strukture licnosti kod dijabeticara. Kao psihologa me zanima sta je to sto izaziva losa raspolozenja, bezvoljnost, depresivne epizode....
MOLIM SVE KOJI ZELE DA MI POMOGNU U VIDU POPUNJAVANJA JEDNOG DOBROG UPITNIKA, ALI ONE KOJI IMAJU DIJABETES TIPA 2, ILI ZNAJU NEKOG, da me kontaktiraju na [email protected] kako bih poslala upitnik.
Upitnik ne otkriva licne stvari, a meni svako ko pristane, pomaze neizrecivo!
Srdacan pozdrav, ocekujem zainteresovane! Javite se cim pre!
Dragi prijatelji, imam molbu!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 05, 2007 7:33 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Samo da dodam da upitnik, pored nekoliko informativnih pitanja o samoj bolesti, cine jednostavna pitanja, zivotna, koja treba proceniti od 1-5, u zavisnosti koliko se slazete sa tvrdnjom. Mozda deluje banalno, ali vazna prica i naucna provera stoje iza svega toga.
Jos jednom molim sve vas sa tipom 2, ili ako poznajete nekog, da se javite! Ukoliko imate neke nedoumice, sumnje, pitanja, takodje mekontaktirajte.
Veliko hvala!
Jos jednom molim sve vas sa tipom 2, ili ako poznajete nekog, da se javite! Ukoliko imate neke nedoumice, sumnje, pitanja, takodje mekontaktirajte.
Veliko hvala!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
A, zašto samo tip 2? Psihološka stanja su veoma važna i za jedne i za druge... 

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 05, 2007 7:33 pm
Naravno, naravno, ali smo mentor i ja napravili to ogranicenje, u vezi sa radom, zbog veceg broja psiholoskih istrazivanja uradjenih uz pomoc ljudi sa tipom 2. Inace, ako neko sa tipom 1 u medjuvremenu pozeli da uradi upitnik, neka napise da je tip 1 i naravno da moze da ucestvuje, ali ce to biti "materijal" za neko naredno istrazivanje.[/url]
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Zanima me do kada je rok da se ta anketa sprovede? Mi ćemo od septembra meseca raditi punom parom kao i svake godine, a na našim predavanjima se okupljaju uglavnom osobe sa tipom 2. Ako je to kasno, ima načina da se anketa javno postavi na sajt, kao i da se sprovede preko udruženja po Srbiji.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net