dobar endokrinolog
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
dobar endokrinolog
Da li neko moze da preporuci dobrog endokrinologa-dijabetologa i nefrologa?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 10:59 am
Re: dobar endokrinolog
Cao Anchicce,anchicca napisao:Da li neko moze da preporuci dobrog endokrinologa-dijabetologa i nefrologa?
treba nam vise detalja ( grad, region, da li si na penu ili pumpi..)
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
i ne bi bilo loše da ti odgovore šaljemo na pp.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
endokrinolog
Hitno mi je potreban dobar endokrinolog/dijabetes-molim vas da mi preporucite nekog pouzdanog koji bi mogao da mi resi ovaj problem..- vec dva meseca cekam u kc krevet za moju majku(od kada su je prebacili na insulin-secer joj dolazi i do 17-po analizama je pred dijalizom bubrega..
predpostavljam da mora da postoji neko drugo resenje da regulisemo tu dozu negde i na neki nacin-jer ovo je stvarno strasno.
Unapred hvala
pozdrav
predpostavljam da mora da postoji neko drugo resenje da regulisemo tu dozu negde i na neki nacin-jer ovo je stvarno strasno.
Unapred hvala
pozdrav
-
- Saradnik
- Kontakt:
Re: endokrinolog
Iz kog ste grada? Može i na pp ako želite.
Iz Beograda
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Po meni je na Klinickom najbolja docent Aleksandra Jotic.Mlada,lepa i strucna doktorka.Cujem da su mnogi zadovoljni njom. Kazu da je prof.Damjanovic dobar,ali on me je razocarao,premazan je svim bojama i mladima nece da se bavi.Ako imaju neke tegobe kaze im da su u punoj snazi i da idu kuci da uzivaju.Kao da samo stariji imaju pravo da budu bolesni.
-
- Saradnik
- Kontakt:
Poslala sam vam pp.0lgica napisao:Iz Beograda
Da li moze i meni PP za Beograd?
Burazer nije isao vec godinama (znam, neodgovorno, ali ima glikemije koje su nize od npr. caleta koji nema dijabetes), pa je red da uradi 'veliki servis'.
Posto burazer radi, da li imate informaciju a dobrog endokrinologa koji radi privatno i/ili drzavno onaj popodnevni dodatni rad ili kako se vec to zove, sto se placa a ne zakazuje?
Burazer nije isao vec godinama (znam, neodgovorno, ali ima glikemije koje su nize od npr. caleta koji nema dijabetes), pa je red da uradi 'veliki servis'.
Posto burazer radi, da li imate informaciju a dobrog endokrinologa koji radi privatno i/ili drzavno onaj popodnevni dodatni rad ili kako se vec to zove, sto se placa a ne zakazuje?
da li neko moze da mi preporuci dobrog endokrinologa/dijabetologa u bg bilo da radi privatno ili u drzavnoj bolnici. dijabeticar sam vec 5 god insulin zavisni, imam 30 god i htela bih da se posavetujem sa jos nekim doktorom jer je moj endokrinolog nezainteresovan za pacijente i ni kljestima ne mogu da joj izvucem iz usta odgovore na najosnovnija pitanja. molim za sto brzu informaciju jer jako tesko regulisem glikemiju.