Dijabetes 2
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 14, 2017 11:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Dijabetes 2
Pozdrav imam 35 godina i dijagnostifikovan mi je dijabates tipa 2. Slucajno sam na lekarskom pregledu pre dva meseca otkrio tj otkrili da mi je secer 12.2. E sad par dana posle toga u bolnici mi je nalaz bio 9.6 a tromesecni 10.6. Po preporuci doktorke opste prakse poceo sam piti Gluformin od 1000 dva puta dnevno sto mi je i endokrinolog nakon pregleda takodje potvrdio tj receno mi je da nastavim sa tom dozom od dva puta. Merenjem secera u toku dana (nisam merio nocu) vrednosti su od 4.1 do 6.6 nista preko toga. E sad glavno pitanje je : Uspeo sam da skinem 10 kg posto sam bas buco☺ i poceo sam uz ishranu da pinem tinkturu za dijabetes na biljnoj bazi 3x30 kapi dnevno a izbacio drugu dozu Gluformina i evo vec treci dan mi je vrednost secera ujtru 5.7 preko dana oko 5 ali uvece izmedju 3.3 i 3.8. Sta raditi dalje? Jer smatram da je ovo nizak secer da li izbaciti ove kapi ili smanjiti dozu ili nesto trece. Ako ko ima kakav savet bio bih zahvalan jer sam jos nov u ovome tj SLADAK san nepuna dva meseca. Hvala
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Dijabetes 2
Три је превише низак ниво шећера нарочито пред спавање. Могао би лако да умреш у сну ако би ти шећер још спао.