Pozdrav pre dve godine bio mije dijagnostikovan dijabet tip 2 .Kojije bio 8,7 jedninica mil mol na litar .Osceao sam se uzasno Stim sto je ovo bila moj sekunadran bolest i komplikacija prethodnog oboljenja .Pom preporuci intereniste koristio sam lekove i dijetu takoda sam imao kontrolirani dijabet ali nisam bio zadovoljan .Imao sma prblemsa vidom , promene u raspolozenjeu
bio sam jako ankisozan I sve u svemu bio sam jako umoran.Pisem u Proslom vremenu jer sam sve ovo pobedio .dijbets epovukao jer 3 mesec koristim jedne biljne preprate koji su mi pomogli.Ne bi da pisem puno o tome ovde da ne ispada da p[ravim reklamu ali ko zeli neka mi pis ena Pvt I neko pogleda moje rezultate
U pocetku kada sam poceo da pijem trepiju Imao sam strasan osecaj pisholoskog opustanja i za divno cudo poceosam da jedem sve Onaj hronican umor je poceo da nestaje i poceosam bolje da spavam .Izmaglic u ocim je ppustala i oscej akumuliranog straha je nestajao . Onaj uzasan osecej Ankisonosti i hladnoce je nestajao .bol i pritisak u ocima s smanjivao..Svakimesec sam pravio krvnu sliku i analizu stim sto sma ostavio terpijau koj mije bil prepisana. regulirani dijbet mije bio 6,2 mil mol ali sa dijeto trepijom 5,6 mili mol.Posledn Kontrola Glikoze u krvo bila je 4,8 sto je u normalanim parametrima ..Sda treb da kontrolisem jos Nivo triglicerida i pocinjemda vezbam.
Ovoje ukratko moje iskustvo ko zeli nek mi pise ne Pvt .da ne ispad da pravim Reklamu
Dijabet moje iskustvo
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta