aparati za merenje šećera
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
aparati za merenje šećera
znam da je Akkuchek performa kalibrisan na krvnu plazmu, a u nekim brošurama sam video da reklamiraju Precision Xceed za koji takodje stoji u tim brošurama da je kalibrisan na krvnu plazmu iako u uputstvu koje imam to ne piše. Da li neko može da mi kaže da li je to istina?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: aparati za merenje šećera
Na samom pakovanju traka (u kutiji ili u propratnoj dokumentaciji) treba da stoji oznaka da su baždarene za krvnu plazmu. Oznaka izgleda kao mali žuti kvadratić ili kružić išpartan kosim linijama. Sada su i trake za Accu-check Active takođe baždarene na plazmu, a Precision već duže vreme koristi ovu tehnologiju. Možda zato ne piše izričito.
Možemo da proverimo sa proizvođačima, tj. uvoznicima ovde. Za Accu-check sam sigurna, a za Precision treba zvati NS.
Možemo da proverimo sa proizvođačima, tj. uvoznicima ovde. Za Accu-check sam sigurna, a za Precision treba zvati NS.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 4:01 pm
Ja koristim OneTouch ultra easy od Lifescana trenutno i on je kalibriran na krvnu plazmu. Za Xceed trenutno nemam ni jednu trakicu da ti pogledam...
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 4:01 pm
Evo zvala sam Medisense centar podrske, buduci da na netu nisam nista izgooglala, kazu da su njihove trakice za Xceed kalibrirane na krvnu plazmu.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Hvala ti! 

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net