Analize

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

Analize

Post od Duskoo »

Da li iko zna zasto su od skoro odredili da se sve analize sem hemoglobina(koji se radi kao i do sad na dva meseca) rade samo jednom godisnje.Da li mislite da je to dovoljno?Ako nije recite mi gde bih mogla da se obratim tj. kod kog privatnog endokrinologa u Beogradu jer sve jedno sve analize placamo pa mi je onda i bolje da idem na jedno mesto a ne da provedem ceo dan u bolnici i po privatnim laboratorijama?
Unapred hvala
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Ako su svi nalazi u redu, onda nema potrebe da ih vadis vise no jednom godisnje.
Ja taj komplet radim jednom, Hba1c dva-tri puta, slikanje ociju svakih 18 mjeseci.
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
ZOZEFINA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 05, 2005 10:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od ZOZEFINA »

Kad sam bila na dnevno i isla kod ocnog doktor je poludeo sto nisam isla na redovne kontrole nego tek sada. Zadnji put sam bila kad su mi otkrili dijabetes pa sada znaci posle 2,5 god. rekao je da bi trebalo da dolazim na kontrolu na svakih 6 meseci. A kako da uklopimo sve zakone i propise, zelje i mogucnosti i sta ne jos!
Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala.Praznina strasna praznina u mojoj glavi ispunjavala je moje trulo telo.
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

Post od Duskoo »

:lol:
K.Sladjana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm

Post od K.Sladjana »

Slikanje ociju...Bojjo, prava stvar! Radi se i ovde ali se mnogo placa :-?
Odgovori