Kupio sam aparat za merenje šećera u krvi Accu-Chek Performa, kao preporuku za dobar aparat. Uz aparat, kupio sam i kutiju tračica. Međutim, u uputstvu je naglašeno da je neophodno ubaciti čip (uz aparat ne ide), a u kutiji sa tračicama nema čipa. Na kutiji je zelena markica.
Ako neko ima viška crni čip, molim da mi ustupi na bilo koji način (platim, dobijem na poklon...) pošto ne znam kako da aktiviram aparat.
Inače sam iz Beograda.
Hvala u napred !!!
Accu-Chek Performa aparat - crni čip
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Accu-Chek Performa aparat - crni čip
Какав бре чип?! Ниси то добро превео.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 14, 2015 8:42 am
Re: Accu-Chek Performa aparat - aktivacioni crni čip
U predstavništvu koje se bavi uvozom Accu-Chek aparata, dobio sam aktivacioni čip kao i proveru aparata. Na njihove aparate je doživotna garancija, a uz trakice se više ne dobija aktivacioni čip, već ako nedostaje, predstavništvo besplatno pošalje na adresu.
Pored provere aparata, dobio sam jednočasovno predavanje o diabetesu (pošto sam apsolutni laik), kao i gomilu brošura, vezanih za diabetes.
Velika pohvala za damu, koja je zaposlena u predstavništvu !!!
Pored provere aparata, dobio sam jednočasovno predavanje o diabetesu (pošto sam apsolutni laik), kao i gomilu brošura, vezanih za diabetes.
Velika pohvala za damu, koja je zaposlena u predstavništvu !!!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Accu-Chek Performa aparat - crni čip
Добро је да си решио. Стварно је неодговорно да продају некомплетан апарат. Ја имам Бајеров апарат и никакав чип није потребан. Гурнеш тракицу у њега и готово.