Accu-chek Active softver
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Accu-chek Active softver
Interesuje me da li neko ima softver koji može da Accu-chek-a da preko infracrvenog porta skine podatke i izvrši pravljenje statistike, pregleda nivoa glukoze u krvi?
Pozdrav
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 12, 2004 1:44 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Accu Check je odlican merac.Ne zato sto ga ja imam nego sam ga par puta uporedjivao sa rezultatima na kontroli.Mozda se malo nepodudara na drugoj decimali ali to je nebitno.Nov aparat u sa 25 trakica i 10 lanceta kosta 3300 dinara imas ga u starom merkatoru u bela viti,mislim da se tako zove radnja.Posle te trakice kostaju 50 komada 2300 dinara,kostale su 1800 i zamisli (pdv)i na njih pa su sada 2300.Preporucio bih ti taj aparat,njega cak i u bolnici koriste.gazza napisao:Koje su cene za Accu Check kod nas, tj koliko kosta aparat a koliko trake i iglice.
Ja koristim neki Beyer Ascensia koji je OK ali mi nedostaju ovakve zezalice, smara me da jurim softver i da ucitavam u komp. Pa razmisljam da predjem na Accu Check u jednom trenutku.
Pozdrav svima

u prodavnici DIJABETAVITA na Novom Beogradu aparat "ACCUCHEK ACTIVE" u kompletu sa aparatom, 10 trakica ,10 lanceta i olovkom za bockanje, detaljnim uputstvom na srpskom, dzepnim uputstvom na srpskom i dozivotnom garancijom kosta 2.916,00 dinara a trakice u pakovanju od 50 komada kostaju 1.944,00 dinara. Na dijabeti sajmu 23.aprila na njihovom standu kao i u prodavnici na Novom Beogradu moci cete kupiti taj aparat za 2.894,80 a trakice za 1.915,00 dinara. To je popust tokom sajma i nedelje 24.aprila. - Adresa : Mihajla Pupina 10z (zz) kao zaba, vp 57. tel 311-53-75, 322-68-31.
Kao prvo : Indijaner je spomenuo cene tog aparta i radnju, pa ga je cak i preporucio uz opasku da ga koriste i bolnice! Pored toga je pogresno naveo da u aparatu ima 25 trakica sto nije tacno. Tu meni mirise i na reklamu i na deinformaciju.
kao drugo : ako se smatra da dijabeticari trebaju za isti proizvod da placaju od 3300 do 3700 a trakice od 2100 do 2500, a ne jeftinije (ispod 3000 za aparat i 2000 za trakice) ja nemam nista protiv. I onako mnogi smatraju da su "merni instrumenti za dijabeticare" mnogo jeftini.
kao drugo : ako se smatra da dijabeticari trebaju za isti proizvod da placaju od 3300 do 3700 a trakice od 2100 do 2500, a ne jeftinije (ispod 3000 za aparat i 2000 za trakice) ja nemam nista protiv. I onako mnogi smatraju da su "merni instrumenti za dijabeticare" mnogo jeftini.
ACCUCHEK COMPASS SOFTWARE
Sto se tice software-a za ACCUCHEK AKTIVE i ne samo za njega Roche Diagnostics ima sofware pod nazivom COMPASS. Ima i kod nas da se kupi.
http://www.accu-chek.co.uk/gb/rewrite/c ... cle_47.htm
http://www.accu-chek.co.uk/gb/rewrite/c ... cle_47.htm
Ako Software ima da se kupi kod nas nek mi neko kaže gde i po kojoj ceni.
U međuvremenu ja sam nabavio Accu chek compass v1.0.3.1 software naravno na netu ( software je oko 105 Mb i rado ću ga dati na cd-u a daću i link ukoliko se ponovo pojavi ) Problem koji ja imam je da moj accu chek activ ne može da se poveže preko irda porta sa računarm pa me interesuje da li neko ima ovo iskustvo i da li je kod njih obavezno uzeti i ključ za komunikaciju.
[email protected]
https://www.accu-chek.com/estore/prod.j ... 0&csr=null
Product Information
ACCU-CHEK IR Key
Wirelessly transfer blood glucose results from your ACCU-CHEK Advantage meter with this infrared device, which allows for wireless communication with ACCU-CHEK Compass* and ACCU-CHEK Pocket Compass software, and the Diabetes Assistant Program.*
Catalog Number: 03307778190
Price: $ 15.00
Product Information
ACCU-CHEK IR Key
Wirelessly transfer blood glucose results from your ACCU-CHEK Advantage meter with this infrared device, which allows for wireless communication with ACCU-CHEK Compass* and ACCU-CHEK Pocket Compass software, and the Diabetes Assistant Program.*
U međuvremenu ja sam nabavio Accu chek compass v1.0.3.1 software naravno na netu ( software je oko 105 Mb i rado ću ga dati na cd-u a daću i link ukoliko se ponovo pojavi ) Problem koji ja imam je da moj accu chek activ ne može da se poveže preko irda porta sa računarm pa me interesuje da li neko ima ovo iskustvo i da li je kod njih obavezno uzeti i ključ za komunikaciju.
[email protected]
https://www.accu-chek.com/estore/prod.j ... 0&csr=null
Product Information
ACCU-CHEK IR Key
Product Information
ACCU-CHEK IR Key
ovom prilikom se zahvaljujem Jelena Zumbulovic iz firme MEDICINSKI INSTRUMENTI I TEHNOLOGIJA doo
SCG-21000 Novi Sad
preko koje sam došao do informacija za software.
Accu chek compas software se može navbaviti preko uvoznika za Accu-chek, ADOC Farmacija iz Beograda
Tel:011/ 3051403, 3051418, 3051435, 3051434
i kod njih je bez PDV-a oko 3300.00 dinara a irda port oko 770.00 takođe bez pdv-a. ja ovih dana treba da preuzmem port i testiram softver koji sam nabavio pa ću vam javiti kakvi su rezultati.
SCG-21000 Novi Sad
preko koje sam došao do informacija za software.
Accu chek compas software se može navbaviti preko uvoznika za Accu-chek, ADOC Farmacija iz Beograda
Tel:011/ 3051403, 3051418, 3051435, 3051434
i kod njih je bez PDV-a oko 3300.00 dinara a irda port oko 770.00 takođe bez pdv-a. ja ovih dana treba da preuzmem port i testiram softver koji sam nabavio pa ću vam javiti kakvi su rezultati.