Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Jan 26, 2005 2:03 am 
OffLine Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Postovi: 868
Lokacija: Beograd
Moja ideja bila je da je mozda resenje da se mladezi pogledaju u drzavnoj ordinaciji dermoskopom. Predlozila sam vam dr Adamovica jer za tu ustanovu ne treba uput, a imaju dermoskop i znam da je dr Adamovic zavrsio kurs kod Argenciana. Zato sam Vam predlozila tu opciju.Tako da sam ideju bazirala na strucnosti , a za ljubaznost ne znam sta da kazem... Inace i ja sam radila 22 godine u drzavnoj ordinaciji i pre godinu i po dana sam pobegla glavom bez obzira upravo i zbog razloga da ste za kratko vreme prinudjeni da pregledate veliki broj pacijenata po principu udji- izadji. Pacijent ne moze propisno ni da se skine, a vec nadire na vrata drugi pacijent koji se buni zasto se onaj prethodni toliko dugo pregleda, kao na zeleznickoj stanici, ne mozete ni da budete odgovorni za svoj rad. Uz sve to nadoknada koju dobijate za otaljavanje posla jer nemate mogucnosti da se skoncentrisete na pacijenta i posvetite mu punu paznju je toliko bedna da ne mozete da prehranite svoju porodicu ni hlebom i jogurtom, a na meso morate zaboraviti. Zato posle ropskog rada mislite gde cete popodne na novo puno radno vreme kulucenja da zaradite dovoljno tek za puko prezivljavanje.

Mladeze smo do skoro uklanjali na Onkoloskom institutu na sveopste zadovoljstvo. Onda im je neko zabranio da operisu. Nedavno je jedna mlada devojka sa prilicno nevaljalim mladezom na potkolenici vise od tri meseca obigravala Zvecansku dok joj konacno taj mladez posle 10 odlaganja nije konacno skinut, a onda je pocela potera za histologijom sledecih par meseci. A bilo je vrlo verovatno da joj glava moze biti u pitanju i to kod devojcice od oko 20 godina! Ovaj hod po mukama medjutim ne sme da otvori vrata za mesetarenje i razne eksperimente sa raznim talasima , melemima, kiselinama i sl. U slucaju mladeza vazna je dijagnostika- neka vam neko korektan i strucan pogleda mladeze, a za skidanje ce se dalje videti zavisno od dijagnoze, ako su opasni vazno je da ih skinete sto pre i na najsigurniji nacin, a ako nisu mozete se zabavljati sa Zvecanskom, ako budete dovoljno uporni pobedicete! Pokusajte mozda kod dr Lazovica 011 18 28 98 on je neopisivo ljubazan i topao covek i lekar, a o strucnosti je zaista suvisno da govorim

_________________
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Gde ukloniti mladeze privatno u BG?
PostPoslato: Sre Apr 06, 2005 3:30 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Apr 06, 2005 3:24 pm
Postovi: 2
Da li neko zna neku dobru ordinaciju, koja radi uklanjanje mladeza. Cula sam za neku na autokomandi gde pregledaju sve mladeze za 3000 din, a uklanjanje po mladezu je 150 E,ali nemam ni telefon ni adresu.Imam mladez na stomaku ispod pupka, koji je proteklih godina rastao i skoro skroz je odvojen od tela, oko 8mm u prečniku i jako mi smeta zbog nezgodnog polozaja.Hvala.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: