Uklanjanje mladeza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

ilia
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 7:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od ilia »

nisam citao sve ovo ali hirursko uklanjanje je sigurnije od lasera. meni su radili i oziljak je minimalan. nista strasno. poz
Nista nije nemoguce.
LUY
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 02, 2008 11:17 pm

Post od LUY »

ja ne bi preporucila ORS kliniku jer se meni mladez vraca a platila sam grdne pare....
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Re: Uklanjanje mladeza

Post od jesy »

neexa napisao:Zapravo imam problem sa urodjenim mladezima na licu koji mi estetski ne prave problem ali prilikom brijanja ih konstantno povredjujem.Interesuje me da li je neko uklanjao mladeze i kakvo ima iskustvo sa tim,koja je metoda najbolja?Unapred hvala na vashim odgovorima :) .
prvo da te pozdravim i da ti kazhem da ne brinesh,ja sam puna mladezha(od rodjenja)ali..pre tri godine sam uklonila jedan,koji mi je mnogo smetao,bio je na ledjima(velichina krupnije kupine)i onda je pochela sukrvica da curi iz njega...mozhesh misliti kako mi je bilo,na majci crvene tachkice i ...reshila sam,otishla do maksilofacijalnog hirurga(poshto ga poznajem)i on mi je to uklonio eeetek tada je nastala trema...poslao je mladezh na HP analizu(to se chekalo 15 dana)tada mi je bilo najtezhe,medjutim stigao je nalaz i sve je OKimam mali rez ali nebitno ps.chim mi je izvrshena intervencija ja sam otishla na posao,pila sam antibiotike neki dan i to je to
Ljubičica83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 3:45 pm

Post od Ljubičica83 »

Imam jedan mali mladež na bradi iz njega mi raste dlaka koju sam nekoliko puta seckala, da li je strašno ako se iščupa pincetom dlaka?
always look at the bright side of life
mari_mari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 12:53 pm

Post od mari_mari »

Da li bi LUY mogla da napise nesto malo vise o svom iskustvu? Ja se stvarno ozbiljno raspitujem o privatnim klinikama za uklanjanje mladeza. I mislila sam da je dr Bandic, kao jedan od pionira u uklanjanju mladeza, zaista odlican, ali ocigledno niko nije nepogresiv!
Opet sam u dilemi, necu da idem u drzavne ustanove iskljucivo zbog silnog protokola, a s druge strane ne zelim da intervenciju preplatim samo zbog zvucnog imena, dobre lokacije i vrhunskog enterijera ordinacije(klinike)
Molim vas za pomoc! :)
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Pomenuti doktor nije niucemu pionir. Barem ne u medicini. Svako ima pravo da izabere svog doktora, ali ja ne bih smela da dam takvu preporuku. Ne bih bila mirna.
mari_mari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 12:53 pm

Post od mari_mari »

Zahvaljujem se VOJISLAVI na odgovoru! Ja nisam iz medicinskih krugova i zaista bi mi znacio iskren savet i preporuka, jer ocigledno mediji i reklama su jedno a stvarnost sasvim nesto drugo. Zato Vas molim da mi date preporuku za proverenog lekara, a ako ne zelite nikoga da reklamirate ovim putem, onda bih zamolila da to uradite na pp. Zaista sam zbunjena, izbor lekara je presudan, jer ja nameravam da uklonim vise mladeza. Hvala unapred :D
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

LUY napisao:ja ne bi preporucila ORS kliniku jer se meni mladez vraca a platila sam grdne pare....
To je uvek moguce i ne govori o nestrucnosti doktora. To koliko ja znam, ne moze da se desi jedino kada se ukloni hirurski...
LUY
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 02, 2008 11:17 pm

Post od LUY »

Dejanbg napisao:
LUY napisao:ja ne bi preporucila ORS kliniku jer se meni mladez vraca a platila sam grdne pare....
To je uvek moguce i ne govori o nestrucnosti doktora. To koliko ja znam, ne moze da se desi jedino kada se ukloni hirurski...

pa onda lose znas,radiotalasima je radio....
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Pa to se uklapa u ono sto sam ja rekao :lol: :lol: :lol:
Radio talasi i laser-moze se vratiti
hirurski-ne jer se isece i deo zdrave koze zajedno sa promenom
marcipann
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 06, 2008 9:17 pm

Post od marcipann »

Svetle sam puti, imam puno mladeza, lako izgorim i stalno sam u frci zbog svojih mladeza... :o Zelela sam svima sa istim problemom da posaljem ovaj tekst da bi ste znali da li su mladezi opasni i najbitnije KADA???
http://* REKLAMA */Mogu-li-mlade ... ontent.htm
mila.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 29, 2007 9:13 am

Post od mila. »

Može li neko da mi odgovori u kojim slučajevima je opasno uklanjati mladež.
Mom sinu je rečeno da treba da ukloni mladež jer spada u rizičnu grupu. Ako i ne ukloni, morao bi da ga kontroliše na svaka 3 meseca. Malo sam zbunjena i uplašena, pravo da vam kažem. Postoje mnoge teorije da mladeže ne treba dirati, a opet ova doktorka kod koje smo bili kaže da se tokom same operacije - klasičnim hiruškim putem ništa ne može "aktivirati", da se tako izrazim.
vaska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 12:01 pm

Post od vaska »

Da li ste za uklanjanje mladeza laserom, sa lica, U TOKU TRUDNOCE ???
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

mila. napisao:Može li neko da mi odgovori u kojim slučajevima je opasno uklanjati mladež.
Mom sinu je rečeno da treba da ukloni mladež jer spada u rizičnu grupu. Ako i ne ukloni, morao bi da ga kontroliše na svaka 3 meseca. Malo sam zbunjena i uplašena, pravo da vam kažem. Postoje mnoge teorije da mladeže ne treba dirati, a opet ova doktorka kod koje smo bili kaže da se tokom same operacije - klasičnim hiruškim putem ništa ne može "aktivirati", da se tako izrazim.
Svaki mladez sme da se skine. Jedino se ne sme uklanjati laserom. Klasicna hirurska ekscizija i radiotalasi su dozvoljeni. Obavezno, ono sto se ukloni mora ici na histopatoloski pregled kod dermatopatologa.
dejo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 3:31 am

Post od dejo »

Ne sme laserom??? Kako sad to, a po dermatoloskim ordinacijama rade i laserom i radiotalasima! Narocito ona izvikana "Diva" to radi!
Sta da rade oni kojima su na taj nacin uklonjeni mladezi?
Odgovori