Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
nenna napisao:crnka, jel to obe noge 5700, ili jedna? To je više nego jeftino...
Obe naravno
Da nije skupo pa sam zato i ja krenula u to inace nisam mogla ni da pomislim o drugim varijantama a ispostavlja se da radi. Sta ces lepse))))
pozdrav
sigor111 napisao:Necu da reklamiram salon ovde, ali otvoren je u Beogradu salon koji radi sa IPL aparatom najnovije generacije koji usluge nudi po vrlo niskim cenama. Firma aparata je americka "Palomar" i koga zanima moze da ode na njihov website http://www.palomarmedical.com i proveri.
Nema brojanja dlacica i sl. jednostavno cena tretmana po delu tela i gotovo. Mogu samo da kazem da je vrlo efikasan, a kad cujete cene recicete sebi, daj da probam pa ako i ako ne radi, necu zaliti jer nisam bacila/o puno para.
Ko je zainteresovan neka mi posalje privatnu poruku i dacu mu ime salona i telefon.
Sigore111 izgleda da idemo u isti salon. Samo mi kazi jel Palomarov IPL aparat Medilux upitanju u tom tvom salonu?
sad smo kao na pijaci ali ako i ja mogu dobiti informaciju bila bih vise nego zahvalna
jos bih jedno pitanje postavila-kako se bre ljudi borite sa uraslim dlakama posle depilacije voskom--ne mislim na one vidljive pod kozom koje se lako iscupaju iglicom i obicno su po nogama--nego na one sto vam bukvalno gnojni cir naprave pa mora da se cedi i kopa dok se ne onesvestite a onda shvatite da ste gajili ejlijena i koje su obicno po preponama.
drugarica mi se kune da samo dobra hidratacija koze i problem resen,ali ja,ma koliko se svakodnevno mackala non stop se pojavljuju. probala sam i sa tehnikom-jedna depilacija-jedno brijanje ziletom da ojacaju ali posle hocu da umrem kad ponovo se depiliram pa sam brzo odustala,a jedna cura rece za neku veterinarsku mast da pomaze,ali nemam bas poverenja...
u svakom slucaju,bolje je trajno resiti problem,pogotovo ako nije preskupo,a dotad,pomagajte ako znate
pogledala,ali cini mi se da tu dragana prica o iritaciji koze nakon depilacije sa cim nemam bas puno problema,ustvari uopste,pojavi se,traje do sat dva i gotovo.ja bi pre informaciju o uraslim dlakama,pa nije valjda da niko sa tim problema nema....bar na ovom forumu....
pozz
Imam ja isti problem na preponama, i mazem flogocid. Ima grozan miris, povraca mi se od njega, ali deluje. Mada ja ne mogu da se smirim dok ne raskopam skroz i napravim oziljak koji posle skidam Saljicevim melemom. Sta da radim, ne pristajem na brijanje, a epilacija mi je skupa prica bez kraja. Probala sam...
nynnica, sta si probala-epipaciju laserom ili ovu na "struju" (iglicama?)
Ja se vec neko vreme razmisljam o ovoj laserskoj i prikupljam informacije, ako imas neko negativno iskustvo, podeli ga sa nama (jel su se dlacice brzo pojavile ponovo ili ...?) Inace vidim da ovde pricate o raznim salonima...jedini ozbiljan za koji sam ja cula u BG je epilion, ima sajt, mozete da pogledate...ali oni su skupi do j...(oko 600eur noge, po tretmanu...)
U domeni epilacije svijetlosnim izvorima mogu se postići dobri rezultati samo ukoliko je pacijent/klijent "idealan". Zato bi bilo korektnije govoriti o trajnom smanjenju dlakavosti nego trajnoj epilaciji. Ima više faktora koji utječu na to. Kvaliteta dlake, hormonalni ciklus, životna dob itd. Sa vrlo dobrim uređajma moguće je postići prosječno 40% - 60% trajnog unišenja matrix-a ( dio ispod korjena gdje se nalaze matične ćelije iz koje se dlaka razvija ). Ruku na srce te uređaje u Srbiji nitko ni nema jer su preskupi. Dlake rastu u 3 faze ( anagen, telogen i katagen ) i kroz jednu seansu radi fiziologije dlaka moguće je oštetiti samo one u fazi anagen. Da ne kompliciram previše trebati će najmanje 4 seanse u razmaku od 28 dana ( prosiječan ciklus rasta ) da bi se postigli nekakvi rezultati. To vrijedi i za laser i za IPL. Onaj tko propagira nešto trajno laže ili nema blage veze, u svakom slučaju treba imati primjerenu cijenu. Što se tiče sidjeh, bijelih, ili velur dlaka mogu se tretirati fotodinamičnom epilacijom koja se također radi laserom ,ali je nitko ne radi u Srbiji ( bar koliko mi je poznato ). Dobar uređaj ima ordinacija Dr. Ristin u Beogradu i svakako Epilcentar ( Dr. Jeremić ) u Kragujevcu ( koji je ujedno i jedan od najboljih centra u Srbiji ).
Phoenix,kakva slucajnost-nisam htela da reklamiram pomenute dve ordinacije,vec sam zainteresovanima slala licne poruke,ali posto si ti vec pomenuo(la) Epilcentar i Dr Ristin,mogu samo iz licnog iskustva da se slozim sa tobom!